Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért rám mondják, hogy...

Miért rám mondják, hogy nőgyülölő vagyok, amikor engem gyűlölnek a nők olyan testi rendellenességem miatt, amiről egyáltalán nem én tehetek?

Figyelt kérdés
2016. aug. 18. 12:35
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ezeket a nagyon is bíztató válaszokat! Most írtam egy neves plasztikaisebész–professzornak (egyetemi tanár) kíváncsiságból, megkérdeztem tudnának–e vállalni egy ilyen operációt és mennyibe kerülne. Remélem fog válaszolni valamit! Nektek pedig köszönöm szépen mégegyszer, mindenkinek! De akinek van kedve még írhat, ha esetleg lenne valami ötlete, javaslata! Utolsó hozzászóló: szívesen meghallgatnám a Te ékettapasztalataidat ezzel kapcsolatban!
2016. aug. 18. 18:45
 22/69 A kérdező kommentje:
*élettapasztalataidat
2016. aug. 18. 18:47
 23/69 anonim ***** válasza:
Ez annyira nem téma az életemben, mintha azt kérdeznéd, írjak fogalmazást arról, hogy milyen mosóport használok. Nem tartom magamnak csodabogárnak emiatt, és nem szeretem, amikor mások annak tartanak.
2016. aug. 18. 18:55
 24/69 Sunshinedoll ***** válasza:
Szóval szerinted a gyűlölet abban nyilvánul meg, hogy a nők nem fekszenek le veled? Ez bizony szexizmus, tetszik vagy nem.
2016. aug. 18. 19:32
 25/69 anonim ***** válasza:
Nekem van olyan ismerősöm, akinek többször műtötték az agyát és egy alkalommal sajnos a koponyacsontja elcsúszott,ami rosszul forrt össze, de emiatt nem gondolom sem azt hogy csúnya sem azt hogy nem szeretetreméltó... és vannak barátnői szépszámmal pedig nem adonisz :) szóval hajrá és egy kis egészséges önbizalom mindenkinek van valahol!!! Kapard elő :)
2016. aug. 18. 19:45
 26/69 A kérdező kommentje:

Kedves Sunshinedoll nevű felhasználó!

Azt amit Te állítottál én egyetlen szóval nem mondtam és a továbbiakban sem vagyok hajlandó akár még megfélemlítés hatására sem alátámasztani!

A nők többsége (leszámítva azokat, akik a saját nemük iránt érdeklődnek fiatalkori identitáskeresésből vagy tényleges leszbikusság miatt) előbb párkapcsolatot, majd ezt követően a párkapcsolaton belül szexuális kapcsolatot létesítenek férfiakkal s mindezt a közfelfogás azzal magyarázza, hogy az adott nő szereti azt a férfit, akivel az említett módon önszántából szoros közösséget alkot. Tehát azok a nők, akik férfiakkal összejönnek és utána kopulálnak, azok a nők szeretik azokat a férfiakat akikkel mindezeket megteszik. Ebből kifolyólag mivel én – nagy valószínűséggel az ismertetett okok miatt – több éve (kb.7 éve) folyamatosan ki vagyok zárva a nőkkel történő bármiféle megismerkedésből (értsd: párkapcsolat amelynek biológiai okora visszavezethetően része a szex is), ezért szerintem teljesen jogosan merült fel bennem az a gondolat, amely szerint ez nem más miatt van minthogy engem a nők általában véve nem szeretnek, elkerülendőnek tartanak. S mivel én eddig soha semmilyen formában sem bántottam egyetlen nőt sem, nem tudok más következtetést levonni mint amire szerintem már többször utaltam is, hogy egem a nők a fogyatékosságom miatt nem szeretnek. Szélsőséges esetben undorodnak tőlem, elkergetnek a társaságukból, szégyellik a velem való mutatkozást vagy akár igen, gyűlölet is kialakul bennük irántam.

2016. aug. 18. 21:35
 27/69 Ypszilon1980 ***** válasza:
79%
Erre még csak annyit reagálnék, hogy én olyan helyen dolgozom, ahol sok súlyos mozgássérültek vannak, vagy tólószékesek, vagy lebénultak és soknak van társa, van aki így találta meg a párját, szóval ez nem annyira negatív dolog. Persze az igaz, hogy nyílván kevesebb lehetősége van és sokkal többet kell tennie érte, de az is biztos, hogy ha valaki így talál társat, az meg is fogja becsülni.
2016. aug. 18. 21:36
 28/69 anonim ***** válasza:

Sajnos rajtad állnak a dolgok. Nehezebb a sorsod, mint egy átlagembernek, de rajtad áll, hogy állsz az élethez, magadhoz, és másokhoz.

https://www.youtube.com/watch?v=hWhMgzCUYs8

Gondolkodj racionálisan, ha nem vagy egy adonisz, ne a város legszebb lányát tűzd ki magadnak. A másik dolog, ha neked csak szex kell, azt szerintem rögtön meg lehet érezni, azért is hagynak ott, mint egy szaros rongyot.

Óriási erő kell ahhoz, hogy tudj valami pozitívat kezdeni a helyzeteddel, és azt az erőt fentről kaphatod meg. Lelkileg kéne te fejlődj..többet érne mint egy többmilliós műtét.

keress hasonló esztétikai hibával élő embereket. csakhát azok nem izgatnak fel..

egyszer adjál is valamit, ember, csak kérsz, kérsz, panaszkodsz.

tudom, hogy nagyon nehéz. csak Isten segítségével mászol majd ebből ki, az alkohollal nem megy, azzal én is próbáltam.

2016. aug. 18. 22:43
 29/69 anonim ***** válasza:
10%
Én olyan valaki vgyok akit MINDENKI utál. Sajnos ez olyan dolog amire rákúrtál, ennyi. Bár Te még nem tudod milyen az igazi egyedüllét. Senki nem ért, senki nem hall és senkit nem érdekelsz.
2016. aug. 18. 22:44
 30/69 Ypszilon1980 ***** válasza:

Jó, azért az igaz, hogy aki külsőre nem néz jól ki, annak nagyon nehéz nőt szerezni. Ez azért van, mert ma majdnem minden nő a külsőségekre ad.

Ami a szexet illeti:persze, hogy szexelni akar, annyira vágyik rá,hogy

2016. aug. 19. 05:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!