Miért rám mondják, hogy nőgyülölő vagyok, amikor engem gyűlölnek a nők olyan testi rendellenességem miatt, amiről egyáltalán nem én tehetek?
Kedves Sunshinedoll nevű felhasználó!
Azt amit Te állítottál én egyetlen szóval nem mondtam és a továbbiakban sem vagyok hajlandó akár még megfélemlítés hatására sem alátámasztani!
A nők többsége (leszámítva azokat, akik a saját nemük iránt érdeklődnek fiatalkori identitáskeresésből vagy tényleges leszbikusság miatt) előbb párkapcsolatot, majd ezt követően a párkapcsolaton belül szexuális kapcsolatot létesítenek férfiakkal s mindezt a közfelfogás azzal magyarázza, hogy az adott nő szereti azt a férfit, akivel az említett módon önszántából szoros közösséget alkot. Tehát azok a nők, akik férfiakkal összejönnek és utána kopulálnak, azok a nők szeretik azokat a férfiakat akikkel mindezeket megteszik. Ebből kifolyólag mivel én – nagy valószínűséggel az ismertetett okok miatt – több éve (kb.7 éve) folyamatosan ki vagyok zárva a nőkkel történő bármiféle megismerkedésből (értsd: párkapcsolat amelynek biológiai okora visszavezethetően része a szex is), ezért szerintem teljesen jogosan merült fel bennem az a gondolat, amely szerint ez nem más miatt van minthogy engem a nők általában véve nem szeretnek, elkerülendőnek tartanak. S mivel én eddig soha semmilyen formában sem bántottam egyetlen nőt sem, nem tudok más következtetést levonni mint amire szerintem már többször utaltam is, hogy egem a nők a fogyatékosságom miatt nem szeretnek. Szélsőséges esetben undorodnak tőlem, elkergetnek a társaságukból, szégyellik a velem való mutatkozást vagy akár igen, gyűlölet is kialakul bennük irántam.
Sajnos rajtad állnak a dolgok. Nehezebb a sorsod, mint egy átlagembernek, de rajtad áll, hogy állsz az élethez, magadhoz, és másokhoz.
https://www.youtube.com/watch?v=hWhMgzCUYs8
Gondolkodj racionálisan, ha nem vagy egy adonisz, ne a város legszebb lányát tűzd ki magadnak. A másik dolog, ha neked csak szex kell, azt szerintem rögtön meg lehet érezni, azért is hagynak ott, mint egy szaros rongyot.
Óriási erő kell ahhoz, hogy tudj valami pozitívat kezdeni a helyzeteddel, és azt az erőt fentről kaphatod meg. Lelkileg kéne te fejlődj..többet érne mint egy többmilliós műtét.
keress hasonló esztétikai hibával élő embereket. csakhát azok nem izgatnak fel..
egyszer adjál is valamit, ember, csak kérsz, kérsz, panaszkodsz.
tudom, hogy nagyon nehéz. csak Isten segítségével mászol majd ebből ki, az alkohollal nem megy, azzal én is próbáltam.
Jó, azért az igaz, hogy aki külsőre nem néz jól ki, annak nagyon nehéz nőt szerezni. Ez azért van, mert ma majdnem minden nő a külsőségekre ad.
Ami a szexet illeti:persze, hogy szexelni akar, annyira vágyik rá,hogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!