Miért rám mondják, hogy nőgyülölő vagyok, amikor engem gyűlölnek a nők olyan testi rendellenességem miatt, amiről egyáltalán nem én tehetek?
Bocsi, véletlenül elküldtem az üzit!
Fplytatom akkor:
Majd megőrűl, annyira vágyik a szexre. Ez van mindenhol, a filmekben, a sorozatokban, a szigeten, a bulikban. Minden erről szól. Volt nekem is ilyen időszakom, 3 év, nemhogy szex, de még esélyem sem volt arra, hogy legyen barátnőm, vagy egy lány, aki lefekszik velem, borzasztó érzés.
A megoldás meg csak az, ha az ember magában lerendezi, elfogadja, de közben tesz is érte. Társaságba kell járni, nőkkel beszélgetni, jól érezni magad, és össze fog jönni.
Én ehhez annyit tennék hozzá, hogy hiába vagyok egészséges (semmilyen velem született rendellenességem nincs) nekem sem jönnek össze kapcsolatok. Nem feltétlen amiatt, hogy van rajtam 10 kg plusz. Érzelmi és önbizalmi gátak miatt, nem tudok annyit beleadni egy kapcsolatba mint egyébként kéne.
Szóval azért kicsit kiéleződött itt a helyzet arra, hogy az egészséges embereknek jóval könnyebb, pedig egyáltalán nem biztos ez :) Nőként azt mondom, hogy igenis vannak olyan nők a világon akik tudják a belső szépséget értékelni. Ha nem érzed jól magad a bőrödben a testi dolgok miatt, keress olyan ruhát, olyan elfoglaltságot amiben kifejezetten jól, magabiztosabbnak érzed magad és ezt a nők is észre fogják venni mert látszódni fog rajtad, hogy nem egy megkeseredett, magába forduló muksó vagy.
Na... akkor most már én szívesen beszélgetnék veled. Ha úgy gondolod tudnál beszélgetni kötetlenül személyesen egy ismeretlennel, keress meg!
(#2#25#32 számú versenyző :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!