Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért rám mondják, hogy...

Miért rám mondják, hogy nőgyülölő vagyok, amikor engem gyűlölnek a nők olyan testi rendellenességem miatt, amiről egyáltalán nem én tehetek?

Figyelt kérdés
2016. aug. 18. 12:35
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 A kérdező kommentje:

Miért, melyik férfi vagy nő az, aki nem arra vágyik, hogy az ellenkező nem képviselői odalegyenek érte? Szerintem mindenki erre vágyik, mert ez mindenkinek emeli az önbecsülését és ez által a sikeresebb boldogulását az életben. Mindenki azért szeretne jól kinézni, hogy elnyerje mások tetszését, ez még az állatvilágban is így van, nemhogy az embereknél.

Azt, hogy pontosan milyen sérülésem van nem szeretném leírni, mert lehet, hogy lennének olyanok akik ebből egyértelműen rám ismernének és azt nem szeretném mivel ez egy anonim oldal. De annyit elmondhatok, hogy ez nem olyasmi, amit könnyen el lehetne takarni. Például, hogy hiányzik egy ujjam és akkor a kezemet bedugom a zsebembe ameddig ismerkedek stb... És az arcomon van, olyasmi ami jól látható és nem lehet eltűntetni, megváltoztatni. Illetve egy módon lehetne, de az nagyon-nagyon sok pénzbe kerülne. Ugyanakkor ez sem lenne megoldás, mert aki közelebbről megismerne, az rájönne, hogy nekem egy ilyen veleszületett fogyatékosságom van és ez után nyilvánvalóan megszakítana velem minden kapcsolatot. Sajnos genetikailag teljes mértékben örökölhető, tehát gyermekem egészen biztosan soha senkitől nem fog születni, mert attól mindenki retteg, hogy nehogy még véletlenül is sérült gyermeke szülessen! Ez persze teljesen érthető. Ebbe bele is törődtem és nekem tökéletesen elég lenne annyi, ha lennének normális, nem rákosra szoláriumozott 80 éves prostituáltak vagy akár csak egyetlen nő, akivel legalább alkalomszerűen lefeküdhetek. Olyan, aki feljelti bennem a szexuális vágyat, mert sajnos nekem olyanra aki nem tetszik nem jön működésbe az anennám. Tehát ha nem tetszik az illető, akkor nem hegyeződik ki a ceruzám és tompa marad. Sajnos ilyen nőt taláni kb. nulla esélyem van, mert az eddigi próbálozásaimnak mindig az lett az eredménye, hogy valamilyen teljesen átlátszó, kitalált indokkal elhajtottak a kriplibe. Persze, soha senki nem azt mondta, hogy azért mert... Hanem valami más indok, ami elég egyszerű hazugság és látszik mögötte, hogy valójában mi az igazi probléma.

Egyébként igen, adok magamra, igyekszem figyelni az öltözködésemre, a megjelenésemre és kicsit sportolok is, ha éppen van hozzá lélekjekenlétem... De sokszor már nincs és inkább iszok, egyre többet és többet.

Bocsánat a szöveg központozása miatt, de semmi kedvem nincs most ezzel foglalkozni...

2016. aug. 18. 15:31
 12/69 Ypszilon1980 ***** válasza:
85%
Nekem is van egy születési rendellenességem, ami hát esztétikailag nem annyira népszerű a nőknél. Nem volt sok barátnőm, nem kapkodnak utánam, régen is ha ketten haverommal mentünk bulizni, akkor csak őt vették észre. Viszont nem tehetek ellene semmit, szóval elkezdtem sportolni, társaságokba járni és egyre jobban nem zavart, sőt ha tetszett egy lány akkor ez nem érdekelt..... Viszont változtam és magabiztosabb lettem, a barátnőimet meg ez fogta meg, a testi adottságaim meg nem is számítottak.... Szóval számít a kisugárzás, a magabiztosság és egyre szebb barátnőim lettek, most meg már összeköltözést tervezünk. Ne add fel, ne ess kétségbe, a nőknek az a fontos amit tudsz nyújtani.
2016. aug. 18. 15:35
 13/69 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem ez valami mondvacsinált dolog lesz, kopaszság, szemüveg, anyajegy, ilyesmi.

De akkor te nem is párkapcsolatot, szeretetet akarsz, csak baszni. Arra vannak profik, akiket nem érdekel, hogy nézel ki.

Egyébként ki mondta rád, hogy nőgyűlölő vagy?

2016. aug. 18. 16:42
 14/69 anonim ***** válasza:
96%

"Én csak azt mondom, hogy gyűlölnek engem a testi rendellenességem miatt amit bármikor be tudok bizonyítani! Keress egyetlen egy olyan nőt, aki ennek ellenére hajlandó lenne lefeküdni velem. Ilyen nincs."

Már bocs, de neked az, hogy ha valaki nem akar veled lefeküdni egyenlő azzal, hogy gyűlöl? Én például egyetlen férfi munkatársamat sem gyűlölöm, mégsem feküdnék le egyikkel sem, mert nem az eseteim.

Most akkor te azért utálod a nőket, mert nem hajlandóak veled lefeküdni vagy mi? Mert ha ez a tényállás, márpedig az eddig leírtakból ez jön le, akkor jogosan hívnak téged nőgyűlölőnek, mert te gyűlölöd őket ok nélkül, nem ők téged.

2016. aug. 18. 16:47
 15/69 anonim ***** válasza:
100%
A rendellenességed látványosabb annál, mintha tőből hiányozna az egyik kezed? Vagy rosszabb annál, mintha sztómazsákot kéne hordanod? Én ismerek ilyen embereket és mindkettőnek barátnője/felesége van. Szóval fejezd be a rinyálást, mert nincs rá okod.
2016. aug. 18. 17:32
 16/69 A kérdező kommentje:

Nem, nem azért van ez, mert nem akarnak velem lefeküdni, hanem mert több lányba voltam szerelmes és mindegyik elutasított, azt követően pedig rá egy–két napra összejöttek tökéletes szuperpasikkal, akikkel azóta is boldog párkapcsolatban élnek. Ezek közül volt olyan is, akinek 3 évig udvaroltam és Ő egy fél mondatot volt képes nekem írni ezek után, majd rá egy hétre összeköltözött valakivel akit azelőtt sohasem láttam,nem is tudta róla, hogy létezik.

Nem,ez nem mondvacsinált dolog, ez egy fogyatékosság ami miatt gyerekkoromban 17–szer operáltak. Tehát nem anyajegy vagy ilyesmik, hanem egy látványos sérülés az arcomon.

2016. aug. 18. 17:39
 17/69 A kérdező kommentje:
De annál tényleg nem rosszabb, mintha hiányozna a kezem...
2016. aug. 18. 17:53
 18/69 anonim ***** válasza:
86%

De egy nőnek miért nem jár olyan, akihez vonzódik, ha te is leírtad, hogy akihez nem vonzódsz, arra egyszerűen nem áll fel?

És újra: ki és miért mondta, hogy nőgyűlölő vagy?

2016. aug. 18. 17:55
 19/69 A kérdező kommentje:

De, jár neki, de ezen az elven nekem is jár nő, viszont hozzám nem vonzódik senki sem. Maszkot meg nem viselhetek, mert megbüntet a rendőr. A profi k##va... Hát gondoltam rá, de elég veszélyesnek tartom, kirabolhat, aids stb.

Nem tudom, hogy ki mondta, az elmúlt 7 év magány ezt hozta ki belőlem, hogy néha haragszom a nőkre. De ez a harag csak bennem van, természetesen nem szoktam kinyilvánítani. Csöndben maradok még akkor is és inkább csak nyelek egyet, ha esetleg bántóan néznek rám vagy a hátam mögött összesúgnak, hogy "fúj, de undorító ez a fószer, be kellene darálni", meg ilyenek. Soha nem szóltam be ilyenért senkinek sem ill. egyetlenegyszer 10 évvel ezelőtt, de az férfi volt és majdnem alálöktem a metró alá. De azóta semmi.

2016. aug. 18. 18:05
 20/69 anonim ***** válasza:
79%
Hozzám sem vonzódik senki. Nő vagyok, és soha nem volt kapcsolatom. Nem utálok emiatt senkit. De nem is akarom úgy leélni az életemet, hogy csak sírok. Vagy hogy megalkuszom. Mindenkinek a szépek tetszenek. Nekem is. De amit nem tudok adni, azt nem is várhatom el. Ezt fel kell dolgoznod.
2016. aug. 18. 18:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!