Miért rám mondják, hogy nőgyülölő vagyok, amikor engem gyűlölnek a nők olyan testi rendellenességem miatt, amiről egyáltalán nem én tehetek?
Nem, te simán csak bunkóskodsz, a kocsmai prosztók szintjén. Gondolom mgveregtik a válladat (de csak ha fizeted a kört) 2 Kőbányai közt...
50#
Már tudom ki vagy. Te is egy rinyap_csa vagy, akinek egyszer beszóltam. Belegyalogoltam a pici lelkedbe?
Amúgy ha tudni akarod, akkor utálom a kőbányait. Ha iszok, akkor argus gold sört, vagy pedig saját készítésű likőrt.
seems legit...
Amúgy ha annyira "jó" életed lenne, nem lenne életcélod a kérdező és társainak b*sztatása, hanem élnél.
54#
Szerinted érdekel, hogy egy nyomorék lúzer mit gondol rólam? Elárulom, hogy nem.
De elmondom, hogy miért "b_sztatom" őket. Pár éve ugyanilyen voltam, ugyanígy hisztiztem mint ti. Aztán én elkezdtem élni és rájöttem, hogy a saját hibámból voltam olyan lúzer, mint amilyen most te vagy. Azóta van barátnőm, munkám, társasági életem. Ezért zavar, hogy olyanok hisztiznek itt, akik semmit nem tettek azért, hogy jobb legyen az életük. Nem fogok bólogatni a hozzád hasonló lusta, szánalmas senkiknek.
Hééé, fiúk/lányok!
Nem kellene veszekedni, éppen elég bajunk van mindannyiunknak.
A kérdező el van keseredve. Mitől legyenek pozitív gondolatai, ha egyszer semmilyen sikerélménye nincs? Megtalálja majd ő is, amiben boldog lesz, lesz majd barátnője is és akkor meg fog változni teljesen. Oké, ez a stílus a nőknek nem jön be, az igaz, de ha ide nem írt volna és nem mondjuk el neki a hibáit, akkor ki tudja mikor szembesül vele, így van esélye ezeken változtatni.
Voltam ilyen helyzetben én is és tudom milyen nehéz kilábalni belőle. Mikor mentem a baráti körömmel valahová, akkor csak nekem nem volt barátnőm és ők meg nyalták egymást, egyik barátom meg folyton csak arról beszélt, hogy éppen milyen volt az éjszakája és kivel, eközben meg csak a düh erősödött bennem és a gyűlölet. Ámde ezt le kell győzni, több módszert is kipróbáltam, hogy legalább egy barátnőm legyen már az életben és bár nehezen, de összejött, aztán hamar szakítás, de lett hamar másik és ez így volt utána folyamatosan. Visszagondolva röhögök az egészen milyen idióta voltam akkor és persze, hogy az akkori fejemmel egy nő sem volt képes közeledni felém.
56#
Ha csak a szobában ül és a GYK-ra írkál ki olyan kérdéseket, hogy csúnya pasiként szar az élete, akkor nem lesz barátnője. El kéne kezdenie ismerkedni, mert így nem is lesz sikerélménye.
Én rengeteg ilyen emberrel beszélgettem. A 90%-uk semmit sem tett azért, hogy jobb legyen az élete. Nem is szólnak hozzá egy lányhoz sem és elvárják, hogy majd tolongjanak a nők értük.
Persze, ez igaz, neki tennie kell ellene, de neki kell rájönnie a megoldásra. Hiába írjuk le neki, hogy ne igyon meg ne vegye el a saját életét, stb., ha nem jön rá magától. Azt gondolom én is, hogy ha valaki nagyon akarja, akkor el fogja érni, de ahhoz meg kell találni azt a módszert, ami neki beválik. Először nyílván saját magát kell rendberakni.
Emlékszem arra, amikor én is elmentem a dokihoz, hogy én meg akarom magam műttetni, de a doki úgy lecseszett, hogy ihaj, persze elmondta, hogy nem is javasolja, mert van kockázata is és inkább sportoljak, aztán végül békében váltunk el. Közben meg rájöttem, hogy lehet így élni és sikereket elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!