Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Belefáradtam, hova meneküljek?

Belefáradtam, hova meneküljek?

Figyelt kérdés
20/L vagyok, annyi rossz ert, hogy mar nem akarok: se elni, kesobb se csaladot, se utazni, se enni, se inni. Mar 1 kerdest se merek ide kiirni mert mindig csak bantanak itt is. Ott tartok h felek az emberektol:( Mindenki szerint celok celok celok....nem nekem mar az sem kell. Nincs miert ittlennem. Nincs miert felkelnem reggel. Nincs miben hinnem es mirol almondom. Ketelyek kozt vagyok a jovommel kapcsolatban. Mindenki nyomja h "Nyugi minden megolodik" ... Megis hogyan. Amikor nagyjabol csak magamra szamithatok. El akarok menekulni, jaj ne irja senki h az felesleges..nem tudja mi a helyzet. Szakemberrel meg nem ertjuk meg egymast mert nem vagyok hajlando egyuttmukodni. Mar nincsenek erzeseim mar nem elek. Minden nap meghalok.

2016. jún. 11. 12:28
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Utolso :) koszonom a valaszt :) :)
2016. aug. 2. 13:34
 32/32 A kérdező kommentje:
Az ilyen hozzaszolasok utan szoktam osszekapni magam. A hajam a ruham a megjelenesem es nem utsl sorban a lelkiallapotom. Es azt mondom h neeeem ebbol eleg es rendes ember modjara elek :D koszonom
2016. aug. 3. 23:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!