Belefáradtam, hova meneküljek?
"egyedul kell megoldanom"
akkor ne várd el hogy itt megoldjuk neked
Biztos már ő is megcsalt,meg amiröl nem tud az nem fáj..
A mai világba semmire se mész már az öszinteségel,attól még úgyanugy szenvedel..
Konkretumok nelkul en se mondhatok tobbet, minthogy keress fel egy jo szakembert. Egy tenyleg jo szakembert.
Ha valsagba kerul az ember, akkor borzaszto nehez megtalalni a kiutat. Egyedul nem is lehet. De a kerdesedben nincs leirva az oka annak, hogy miert vagy igy elkeseredve igy sajnos tobbet en se tudok segiteni.
4 éve van barátod...
Komolyan én ezt fel nem tudom fogni épp ésszel. Itt a gyakorin olyan emberekkel találkozok, akiknek igaz barátai vannak, társasága, jó munkahelye, szereti a munkáját, valamiben jó az életben, párkapcsolatban él, netalántán családja van, és úgy adja elő a hatalmas problémáit, mintha már ez a vég lenne, és nem lenne kiút abból a "szarból" amiből él. Mindehhez hozzávetve azt is, hogy ők nem akarnak senkivel sem beszélgetni, és tanácsot se kapni. De azért kiírják a kérdésüket.
Megsúgom a kérdezőnek és a hozzá hasonló embereknek, a fent felsorolt dolgokból nekem egy sincs meg, totál egyedül élem az életem, ami csöppet sem fenékig tejföl, és akármilyen szemszögből nézem, nincs benne egy árva pozitív dolog sem.
"patkányként kísérleteznének rajtad hetekig, vagy akár hónapokig, amíg a kísérletek mellékhatásaiba bele nem halnál, az szerinted jobb lenne? Na látod, ezért kifizetődőbb embernek lenni. "
hahahahahahahaha :DDDDDDDD
Fogalma sincs annak, aki ezt írta, miféle emberi sorsok léteznek.... Pár hónapig??
Sza*j le mindent...ottvan a baratod egymasnak nem elegek vagytok...ha van valaki akiert erdemes elned akkor van ertelme az eletednek...nekem nincs senkim...és most mindenkepp azt tartom a fő célomnak hogy legyen valakim akiert erdemes elnem, es barmit megadhassak neki, hogy itt legyen velem, hogy megfogja a kezem, átoleljen,megcsokoljam..mert magatol nagyon lassan tortennek a dolgok
..ha nem akarsz eveket varni...állj a sarkadra es ne azt nezd hogy mid volt hanem hogy mid van...ha van valami amiert erdemes elni az egy nagyon jó dolog...elhiszem hogy most nemeppen a legjobb szakaszaban vagy az eletednek de magatol nem fog valtozni neked kell megoldanod a problemaid ebben 100% ig igazad van, más nemoldja meg hellyetted de ha választanod kellene hogy elmenekulsz és soha nem térhetsz vissza oda ahol meg minden rendben volt...vagy szembe nézel a helyzettel és kitarto leszel és nem adod fel...és a végén minden rendbe jön, minden ujra normalis lessz akkor mit választanál...hát nem a normális életet?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!