Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Belefáradtam, hova meneküljek?

Belefáradtam, hova meneküljek?

Figyelt kérdés
20/L vagyok, annyi rossz ert, hogy mar nem akarok: se elni, kesobb se csaladot, se utazni, se enni, se inni. Mar 1 kerdest se merek ide kiirni mert mindig csak bantanak itt is. Ott tartok h felek az emberektol:( Mindenki szerint celok celok celok....nem nekem mar az sem kell. Nincs miert ittlennem. Nincs miert felkelnem reggel. Nincs miben hinnem es mirol almondom. Ketelyek kozt vagyok a jovommel kapcsolatban. Mindenki nyomja h "Nyugi minden megolodik" ... Megis hogyan. Amikor nagyjabol csak magamra szamithatok. El akarok menekulni, jaj ne irja senki h az felesleges..nem tudja mi a helyzet. Szakemberrel meg nem ertjuk meg egymast mert nem vagyok hajlando egyuttmukodni. Mar nincsenek erzeseim mar nem elek. Minden nap meghalok.

2016. jún. 11. 12:28
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

ma 15:01

"ha fiú lenne"

Egyetértek,még mindig jobb lánynak születni,kapósabbak mint a fiúk,a fiúkat még bele is rúgnák a kiásott sirgödörbe..

2016. jún. 12. 17:30
 12/32 Sabo Robert válasza:
28%

Ne vedd sértésnek,nem is szeretnélek bántani, de ez egy gyáva emberre utal. Mindenkinek vannak kisebb nagyobb problémái, amelyeket vagy megold , vagy nem. Valóban jól mondod, csak magadra számithatsz.Az életre való tekinteted nagyon negativ , ha hagyod magad , csak rosszab következik.

Az élet szép , gyönyörű .Annyi minden jó és érdekes dolog történhet veled még az életben. Persze mindig is lesznek akadályok , nehézségek ,de mindent meg lehet oldani.

Elárulok neked egy titkot, ami valójában nem is titok!

Nagyon könnyen változtathatsz az életeden. Csak akarat kell hozzá.De ezt neked kell megtenned.

Csupán azt kell tenned hogy reggel amikor felébredsz ,az összes negativ gondolatod egy képzeletbeli dobozba teszed, és elrejted. Majd helyette pozitiv gondolatokkal töltöd fel magad és ezt örökké megtartod. Igen jól mondták, célok,célok,célok .Irj fel egy papirra néhány kivánságod, célod. Ragaszd ki a szobád falára jól látható helyre.Naponta többször olvasd el,gondolataidban érezd át, és valóban kivánd azt. Hihetetlen, de megvalósul amire gondolsz.

Szépitsd meg magad ,húzz fel csinos ruhát ,mozdulj ki a házból, sétálj, beszélgess emberekkel, hallgass vidám zenét, nézz komikus filmeket , mindig érezd jól magad.

Rá fogsz találni életed párjára , akivel tovább élvezed az életed.

Ne add fel. Válaszd a pozitiv utat, és minden jóra fordul.

Sok erőt és bátorságot!

2016. jún. 12. 21:39
 13/32 A kérdező kommentje:

Koszonom a negativ es a pozitiv valaszokat is! Aranyosak vagytok :)

Aki meg idejon majd mocskolodni az egyenszart :D mindig van ilyen..de nincs ram hatassal. Aki oszinte volt hozzam ezek alapjan azt koszonom leginkabb. :)

2016. jún. 13. 01:36
 14/32 anonim ***** válasza:
72%

Egy nem megdzokott helyre, ahol meg tudsz szállni biztonságban akár egy éjszakára. Vagy csak menj ki a szabadba nap közben, előttem egy kedves valaki már írta :) Lehet, hogy csak egy kis környezetváltozás sokat dobna rajtad :)

Sok sikert és erőt mindenhez!

2016. jún. 13. 07:48
 15/32 anonim ***** válasza:
0%
szerintem kérdező elvagy hizva ezért nem kellesz egy pasinak sem
2016. jún. 13. 08:27
 16/32 A kérdező kommentje:
4 eve van baratom. 1,70cm vagyok es 55 kilo. :)
2016. jún. 13. 09:05
 17/32 A kérdező kommentje:
Nem 1,7 hanem 170 cm :DD
2016. jún. 13. 09:07
 18/32 anonim ***** válasza:
73%

Van barátod, és csak magadra számíthatsz? Nincs miért itt lenned? Nincs miben hinned? Menekülni akarsz? Nincsenek céljaid?

Biztos, hogy a jó partner van melletted?

2016. jún. 13. 09:44
 19/32 anonim ***** válasza:
Sosem értettem miért panaszkodik itt sok csaj amikor van barátja,aki egyben a lelkitársa is,nagyon unatkozhatnak.
2016. jún. 13. 09:48
 20/32 A kérdező kommentje:
... Allandoan nem terhelhetem a hulyesegeimmel. Vannak dolgok, amiket egyedul kell megoldanom. Ha depresszios vagyok azt is. Nem engedhetem meg magamnak h gyengebbnek lasson.
2016. jún. 13. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!