Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Belefáradtam, hova meneküljek?

Belefáradtam, hova meneküljek?

Figyelt kérdés
20/L vagyok, annyi rossz ert, hogy mar nem akarok: se elni, kesobb se csaladot, se utazni, se enni, se inni. Mar 1 kerdest se merek ide kiirni mert mindig csak bantanak itt is. Ott tartok h felek az emberektol:( Mindenki szerint celok celok celok....nem nekem mar az sem kell. Nincs miert ittlennem. Nincs miert felkelnem reggel. Nincs miben hinnem es mirol almondom. Ketelyek kozt vagyok a jovommel kapcsolatban. Mindenki nyomja h "Nyugi minden megolodik" ... Megis hogyan. Amikor nagyjabol csak magamra szamithatok. El akarok menekulni, jaj ne irja senki h az felesleges..nem tudja mi a helyzet. Szakemberrel meg nem ertjuk meg egymast mert nem vagyok hajlando egyuttmukodni. Mar nincsenek erzeseim mar nem elek. Minden nap meghalok.

2016. jún. 11. 12:28
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
45%
Milyen szakemberhez jársz? Gyógyszert szedsz? Miért érzed magad ilyen rosszul? Külső okai vannak, vagy nem tudod megmondani?
2016. jún. 11. 12:39
 2/32 A kérdező kommentje:
Nem jarok senkihez. Nem szedek semmit. Senkihez nem fogok jarni es semmit se fogok szedni es senkivel se fogok beszelni
2016. jún. 11. 13:11
 3/32 anonim ***** válasza:
50%
Ez azt jelenti, hogy akkor te jól érzed magad így a bőrödben? Nyilván, hiszen úgy tűnik, hogy nem akarsz változtatni.
2016. jún. 11. 13:13
 4/32 anonim ***** válasza:
37%

Figyelj, ha ennyire öngyilkos akarsz lenni, akkor tedd meg, ne tőlünk várj megerősítést.

Egy dolgon gondolkozz el előtte. Nagyon szerencsés vagy, hogy embernek születtél, jobb dolgod nem is lehetne. Nem hiszek a lélekvándorlásban, és abban sem, hogy a mennybe vagy pokolba jutok halálom után, mivel még senki sem bizonyította, hogy lenne bármi is a halál után. Egy pillanatra tegyük félre ezeket, és gondolj bele. Ember vagy, van mit enni, inni, van ház a fejed fölött. Ha netán mégis megtennéd, és egy vágóhídra kerülnél, ahol embertelen körülmények között bánnának veled, majd végül hosszú kínok között meghalnál, vagy patkányként kísérleteznének rajtad hetekig, vagy akár hónapokig, amíg a kísérletek mellékhatásaiba bele nem halnál, az szerinted jobb lenne? Na látod, ezért kifizetődőbb embernek lenni. Becsüld meg az életed, mert ilyen lehetőséged nem biztos, hogy lesz ismét.

2016. jún. 11. 13:24
 5/32 anonim ***** válasza:
65%
Engem érdekel a történeted. Mesélnél nekem kérlek?
2016. jún. 11. 15:26
 6/32 Blade Bone ***** válasza:
74%
Nekem is mesélhetsz. :) Egyébként csak is egy helyet tudok mondani, ahová menekülhetsz, ahol kikapcsolódhatsz és ahol újratöltődhetsz... egy pár napna természetben, nyugalomban biztosan segítene. :)
2016. jún. 11. 16:52
 7/32 anonim ***** válasza:
37%
mióta érzel így, történt valami nagyobb gond ami kiváltotta?
2016. jún. 11. 18:14
 8/32 anonim ***** válasza:
37%
Akkor miért írtad ki?
2016. jún. 12. 14:40
 9/32 anonim ***** válasza:
59%
Azért megnézném, hányan akarnátok hallani a történetét, ha fiú lenne. Elképesztő, hogy mennyi kiéhezett gyökér van ezen az oldalon. Arról nem is beszélve, hogy tetszik/nem tetszik módon lepontozzátok az embereket, holott itt rajtam kívül senki sem a kérdésre válaszolt. A kérdező öngyilkos akar lenni, viszont nincs mersze hozzá, és tőlünk várja a megerősítést. Ez nem társkereső. Aki annak tekinti, azt cserébe én is lepontoztam. Viszlát!
2016. jún. 12. 15:01
 10/32 anonim ***** válasza:
13%
Egy újabb nyafis lány,gondolom egy helyes pasija lenne akkor egyből minden hapy lenne..
2016. jún. 12. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!