Már nem tudom kinek higgyek :' ( a sírás keringet, miért csinálják ezt?
Én teljesen átérzem a helyzeted. :(
Nekem csak általánosban voltak barátaim, utána meg egyedül maradtam.
Mindenkit kibeszélnek a háta mögött. Az emberek már csak ilyen gyarlók.
Persze az se normális, ha valakit azért szólnak le, mert eggyel korábbi vonattal megy haza. Előfordulhat az is, hogy sok a tanulni való vagy szimplán fáradt az ember, nincs kedve vagy ideje még szórakázgatni is.
Relatív, hogy kinek mi a "baj". Amikor ti voltatok 14 évesek, ti is sírtatok olyanokon, amin ma lehet, hogy csak röhögnétek. Most könnyű leszólni szegény lányt. Ezt de utálom az emberekben...
Kérdező, ne foglalkozz ezekkel, igazából kár volt kiírnod ezt a kérdést, mert itt is csak ugyanolyanok az emberek, mint akik téged megbántottak. Soha ne lássák mások rajtad, hogy érzékeny és félénk vagy, mert akkor mindig így fognak viselkedni veled szemben.
Ó azok a drága jó tiniévek :DDD
Én középiskolás koromban sz*rtam bele mindenbe:DD
Mármint olyan téren mindenbe, hogy osztálytársak és barátok sem érdekeltek, csak a célom.
Az egész tanári kar utált, és kb. az osztálytársaim 2/3 -is, de a képükbe röhögtem. Olyan is volt hogy 2. óra közepén felálltam és hazamentem, mert felb*szott a tanár. Eléggé ki is akartak velem mindig cseszni a tanárok, de nem tudtak, mert akárhány röpdogát írattak velem mind négyes vagy ötös lett.
Javaslom neked is ezt, magasról tegyél az osztálytársaidra, az ilyen emberek annyit nem érnek hogy leköpd őket. Csak az foglalkoztasson ami ahhoz kell, amit el akarsz érni az életben, más ne.
Igaz én kicsit túlzottan is szókimondó voltam, pl ha a tanár számomra hülyeségről beszélt, akkor azt meg is mondtam, hogy hülyeségnek tartom. Ezt azért nem javaslom, mert azért nem a legelőnyösebb ha az egész tanári kar utál, bár engem nem érdekelt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!