Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Már nem tudom kinek higgyek...

Már nem tudom kinek higgyek :' ( a sírás keringet, miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés
Ma elmaradt a 6.óránk viszont 7. órában tesi lett volna. megkérdeztük a tesitanárt hogy nem tartaná meg most és belegyezett. szóval a 7.óránk üres volt. még volt fél óránk ezért kimentünk röpizni. nekem jött volna a vonatom meg még egy pár másik osztálytársamnak is ezért megkérdeztem az egyiktő hogy egészkor nem indulunk-e, ő azt mondta hogy persze persze. de a másik azt mondta hogy ő itt marad erre akit megkérdeztem elsőre az rávágta hogy ő is ott marad viszont én menni akartam. egész ütött az óra szóval elköszöntem mindenkitől és mentem a vonathoz. hazaértem és nem sokára jött a tesóm aki szintén ott maradt velük játszani. elkezdett kérdezősködni hogy mi francért mentem el meg hogy miért nem vártam őt meg, meg hasonlókat kérdezett még. én meg mondtam neki hogy jött a vonat és hogy nem akartam az eggyel későbbivel menni. ő meg azt mondta hogy közvetlen miután elmentem arról beszélgettek milyen lusta vagyok :'( tudom ez nem nagy sértés de az hogy olyanok mondanak ilyeket a hátam mögött akikben eddig megbíztam...nagyon lesújtott. és már tényeg tényleg amikor ezeket meghallom inkább sírok hogy ezt mive érdemeltem ki :"(

2016. máj. 26. 14:55
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
14, miért?
2016. máj. 26. 18:18
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Én teljesen átérzem a helyzeted. :(

Nekem csak általánosban voltak barátaim, utána meg egyedül maradtam.

2016. máj. 26. 18:22
 13/21 anonim ***** válasza:

Mindenkit kibeszélnek a háta mögött. Az emberek már csak ilyen gyarlók.

Persze az se normális, ha valakit azért szólnak le, mert eggyel korábbi vonattal megy haza. Előfordulhat az is, hogy sok a tanulni való vagy szimplán fáradt az ember, nincs kedve vagy ideje még szórakázgatni is.

2016. máj. 26. 18:29
 14/21 A kérdező kommentje:
szerintem se normális.. és legalább egy pár ember együttérző
2016. máj. 26. 18:45
 15/21 queen_hungary01 válasza:
Én tényleg voltam egyedül:) de ne tudd meg milyen az.. mert ha azt mondták hogy "lusta vagy" az még semmi ahhoz képest, ha pl. folyton leszólnak, nem hagynak békén, nem lehet rájuk számítani, nem tudsz bízni bennük... Ne haragudj de ez nem nevezhető "bajnak":)
2016. máj. 26. 19:14
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Relatív, hogy kinek mi a "baj". Amikor ti voltatok 14 évesek, ti is sírtatok olyanokon, amin ma lehet, hogy csak röhögnétek. Most könnyű leszólni szegény lányt. Ezt de utálom az emberekben...

Kérdező, ne foglalkozz ezekkel, igazából kár volt kiírnod ezt a kérdést, mert itt is csak ugyanolyanok az emberek, mint akik téged megbántottak. Soha ne lássák mások rajtad, hogy érzékeny és félénk vagy, mert akkor mindig így fognak viselkedni veled szemben.

2016. máj. 26. 19:40
 17/21 anonim ***** válasza:
Én az hittem a kérdező fiu
2016. máj. 26. 19:55
 18/21 A kérdező kommentje:
köszönöm aki megértett!! és a tanácsokat is :)
2016. máj. 26. 20:10
 19/21 A kérdező kommentje:
Bocsi! oda kellet volna írnom hogy lány vagyok :)
2016. máj. 27. 14:17
 20/21 anonim ***** válasza:

Ó azok a drága jó tiniévek :DDD

Én középiskolás koromban sz*rtam bele mindenbe:DD

Mármint olyan téren mindenbe, hogy osztálytársak és barátok sem érdekeltek, csak a célom.

Az egész tanári kar utált, és kb. az osztálytársaim 2/3 -is, de a képükbe röhögtem. Olyan is volt hogy 2. óra közepén felálltam és hazamentem, mert felb*szott a tanár. Eléggé ki is akartak velem mindig cseszni a tanárok, de nem tudtak, mert akárhány röpdogát írattak velem mind négyes vagy ötös lett.

Javaslom neked is ezt, magasról tegyél az osztálytársaidra, az ilyen emberek annyit nem érnek hogy leköpd őket. Csak az foglalkoztasson ami ahhoz kell, amit el akarsz érni az életben, más ne.

Igaz én kicsit túlzottan is szókimondó voltam, pl ha a tanár számomra hülyeségről beszélt, akkor azt meg is mondtam, hogy hülyeségnek tartom. Ezt azért nem javaslom, mert azért nem a legelőnyösebb ha az egész tanári kar utál, bár engem nem érdekelt :D

2016. jún. 15. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!