Szerul érzem magam és ugy érzem senkimsem maradt.! Mit csináljak most?
a szüleim most válnak.. anya sokat van kiakadva apam meg egy p.cs(megcsalta anyámat)egyébként én vagyok a szikla a csalában szval nem szoktam sirni emiatt meg ilyenek, bátyjam megy tanulni külföldre , a legjobb barátommal már nem beszélek, és már barátaim nem maradtak..
teljesen egyedülérzem magam..mihez kezdjek most? 14/L
menj el pszichológushoz, vagy keress valakit akiben megbízhatsz és elmondod neki. Amikor nem vagy otthon sírd ki magad és jobb lesz! Így ők se látják rajtad h nehéz ez neked és te is jobban leszel
13/L
Ja: jól tetted h megosztottad itt és hasonló helyeken, csak írd ki másképp a kérdést: célirányosabban: 14 éves, válás után , egyedül..vagy hasonló kiemeléssel. Talán , sőt biztosan akadnak hozzád hasonló helyzetben lévők, talán segít, hogy ők hogyan élték túl.
Amit én gondolok: ha ősztől új suliba mész, akkor lesz remény új barátokra.Addig mondj anyádnak valami megdöbbentőt, hogy pl. el akarsz menni nagyanyádhoz (vagy valakihez) vagy hasonló, hogy kicsit jobban figyeljen rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!