Már nem tudom kinek higgyek :' ( a sírás keringet, miért csinálják ezt?
Figyelt kérdés
Ma elmaradt a 6.óránk viszont 7. órában tesi lett volna. megkérdeztük a tesitanárt hogy nem tartaná meg most és belegyezett. szóval a 7.óránk üres volt. még volt fél óránk ezért kimentünk röpizni. nekem jött volna a vonatom meg még egy pár másik osztálytársamnak is ezért megkérdeztem az egyiktő hogy egészkor nem indulunk-e, ő azt mondta hogy persze persze. de a másik azt mondta hogy ő itt marad erre akit megkérdeztem elsőre az rávágta hogy ő is ott marad viszont én menni akartam. egész ütött az óra szóval elköszöntem mindenkitől és mentem a vonathoz. hazaértem és nem sokára jött a tesóm aki szintén ott maradt velük játszani. elkezdett kérdezősködni hogy mi francért mentem el meg hogy miért nem vártam őt meg, meg hasonlókat kérdezett még. én meg mondtam neki hogy jött a vonat és hogy nem akartam az eggyel későbbivel menni. ő meg azt mondta hogy közvetlen miután elmentem arról beszélgettek milyen lusta vagyok :'( tudom ez nem nagy sértés de az hogy olyanok mondanak ilyeket a hátam mögött akikben eddig megbíztam...nagyon lesújtott. és már tényeg tényleg amikor ezeket meghallom inkább sírok hogy ezt mive érdemeltem ki :"(2016. máj. 26. 14:55
2/21 anonim válasza:
Ne haragudj, de az 1-essel egyetértek. Ezen miért kell sírni???
3/21 anonim válasza:
Régen rossz az ha már ezen is sirni akarsz
4/21 anonim válasza:
lusta? azért mert a korábbi vonattal mész haza? aki ilyet mond, az se normális.
5/21 A kérdező kommentje:
azért mert nagyon nehezen barátkozok :( és azt hittem végre olyan barátokat találtam akik nem mondanak semmi rosszat a hátam mögött. lehet hogy körülöttetek mindig sokan vannak de én kb mindig egyedül vagyok. ha ez gy van ezt nem érthetitek meg
2016. máj. 26. 15:09
6/21 anonim válasza:
ennyi bajod legyen az életben drágám
7/21 A kérdező kommentje:
látom sokan nem tudják milyen az ha valaki igazán magányos
2016. máj. 26. 15:16
8/21 anonim válasza:
Ne bántsátok már, hát szegényt keringeti a sírás, meg az órája is ütött 😂 Az a jó a tinilányokban, hogy mindent olyan higgadtan, ésszerűen élnek meg és mesélnek el. Semmi túlzás, semmi önsajnáltatás, csak a tények.
9/21 A kérdező kommentje:
mindenkinek van véleménye és ezt tiszteletben kell tartani...
2016. máj. 26. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!