Szociális fóbia, erős félénkség ellen jó ötlet prostihoz járni?
Figyelt kérdés
Talán segítene feloldódni és kevésbe félnék emberek között.2016. márc. 2. 13:45
21/22 anonim válasza:
,,jó ötlet prostihoz járni?""
Nem mondom, hogy jó, de ha nincs más akkor muszáj. Hidd el én tudom, átérzem. Szociális fóbiám van, ronda vagyok, semmi önbizalmam az élethez, dolgozok, reggeltől estig csinos nők vesznek körbe, de tudom, hogy soha a büdös életbe nem fogok összejönni egyetlen nővel se, mert annyira korlátoz a fóbia, az önbizalomhiány, hogy számomra egyszerűen lehetetlen kitörni belőle. Miközben rettentően hiányzik egy nő szeretete, érintése.
Szóval.... nem jó, de valakik csak így jutnak a jóhoz.
30/F
22/22 anonim válasza:
Lehet, hogy mert nő vagyok, de nem tudnék elmenni hímringyóhoz sem, pont azért, mert szociális fóbiám van.
A fogorvost nem mertem felhívni, majd a prostit igen? "Csókolom, dugcizni szeretnék, mert nyomorék vagyok."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!