Szociális fóbia, erős félénkség ellen jó ötlet prostihoz járni?
"Ezen elvileg csak úgy lehet segiteni ha beleveted magad a mélyvízbe, emberekkel beszélsz érintkezel, tehát szembemész a félelmeddel."
Ilyen problémával küszködőként mondom, hogy ez nem igaz. Rajtam például nem segített, hogy szembementem a félelmeimmel és minél több emberrel próbáltam érintkezni, kommunikálni, sőt, a sok kudarcélmény csak rontott az egészen.
De ha nincs nőd és dugni akarsz egy jót, nyugodtan menj prostihoz, csak ne fogd a szociális fóbiádra! :D
Igen aztán el kapsz valami nemi betegséget.
Gratulálok, jó ötlet.
14:01...én is egyet értek.
Én is hasonlóan voltam, hogy hiába próbálok nyitni, magabiztosabb, barátságosabb lenni, ha nincs sikerélmény akkor csak még jobban rombolja az embert. A prostival meg az a baj, hogy ő egy szolgáltatást ad, nem azért van veled, mert annyira király vagy, hanem mert fizetsz neki, és az életben nem leszel vele előrébb sajnos.
Miért sikerélmény, ha kifizetsz egy szolgáltatást, amit aztán megkapsz. Az is sikerélmény, ha a fodrász megcsinálja a hajad, mert fizetsz neki? Vagy ha kifizetsz egy kiló kenyeret a boltban és meg is kapod a pénzedért?
A prosti is ilyen: ő szexet árul, te kifizeted és megkapod. Nem azért, mert akár a személyiségeddel, vagy a külsőddel elérted volna, hanem kifizetsz egy szolgáltatást. Ettől hogyan lesz valakinek sikerélménye?
Na,ilyet se hallottam még,hogy ez ebben az esetben segítene,de ki tudja,lehet ez egy új felfedezés lesz a pszichológia számára:D
Károdra nem válik,feszültség levezetésre mindenképpen jó lesz.
Lehetőség szerint ne egy útszélit szedj össze,mert még összeszedhetsz vele mást is..
Nem.
Mert semmin sem fog változtatni. Ha egyben egy nagyon jó pszichológus akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!