Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Félénk vagyok és zárkózott....

Félénk vagyok és zárkózott. Mit tudnék tenni ez ellen?

Figyelt kérdés
Félénk vagyok és zárkózott, mindenen parázok, érzékeny is vagyok. Mit tudnék tenni ez ellen? Nem tudom miért foglalkozok másokkal s érzéseikkel. Emiatt sajnos sokan kihasználnak. Lehet az a baj hogy sokat agyalok?

2015. aug. 20. 21:05
 1/3 anonim válasza:
Szia! Nekem is ugyan ez a bajom sajna :S
2015. aug. 20. 21:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Gátlásos ember vagy. Küzd le azokat. Tudom, hogy nehéz,mert félsz a többi ember véleményétől. És igen tudom, engem is mindenki kihasznál, mint egy lelki szemetesláda, aztán mintha nem is léteznék. Ne érdekeljen a többiek érzései, ha elmondják a bajukat, te bologass, sajnáld és ennyi. Többet nem tudsz tenni. És még valami, ha azt látod, hogy kihasználnak tegyél rá magasról, légy tisztában a saját értékeiddel,és legyen önbizalmad. Sok sikert remélem segítettem.
2015. aug. 20. 23:48
 3/3 anonim válasza:
Nkem is ez a bajom :(
2016. ápr. 5. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!