Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Kezdek megint visszasüllyedni,...

Kezdek megint visszasüllyedni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Minden nap amikor megyek a városba vagy bárhol ölelkező párokat látok akik boldognak tűnnek. Én meg ott vagyok teljesen egyedül

Kiábrándultam teljesen. Velem soha senki nem foglalkozott mindig egyedül voltam hagyva. Senki nem segített soha de tőlem mindig elvárták. Auz hittem nem rég hogy kialakulhat végre valakivel egy kapcsolat. Adott is jeleket rá. De amikor lépni probáltam egyszerűen lekoptatott. Ő tartotta bennem a lelket eddig de igy érzem most mindennek vége...

2015. nov. 25. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Fejezd be az önsajnáltatást. Mert ez az, bárhogy csűröd-csavarod. A te hibád, hogy nem vagy boldog. Először is magadon kell segítened, utána kezdhetsz el minden mást.
2015. nov. 25. 18:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Befejezném. De nem első eset. Minden amit eddig csináltam meg bukott
2015. nov. 25. 19:27
 3/6 Roland G. ***** válasza:
Eljön a te időd is,csak légy türelmes és szedd össze magad!Aki pedig lekoptat,azzal ne is foglalkozz,még ha fáj akkor se.Jön majd olyan aki megbecsül,TUTI!!!
2015. nov. 25. 19:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, sok embert ismertem, igazán senki nem becsült meg, ő volt az egyetlen aki foglalkozott velem de most már ő sincs. Összevagyok teljesen törve
2015. nov. 25. 19:51
 5/6 Roland G. ***** válasza:
Általában a jókat nem becsüli meg a többség,de biztos lesz aki megbecsül.Nyugi :)
2015. nov. 25. 20:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Ne ess vissza! :(

Nem vagy egyedül. Én is csalódtam sokat.

Feltételezem, hogy még fiatal vagy. Ne add fel, bízz tovább, még nem jött el a te időd. Meglátod, majd idővel te is boldog leszel :) Szívből kívánom neked!

2015. dec. 2. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!