Kezdek teljesen kikészülni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az egész 3 évvel ezelőtt kezdődött egy lánnyal, eltelt 2 év mert nem tudtam a helyzettel mit kezdeni, ez főként önhibámon kívül volt, vagyis nem sokat tudtam tenni. Mikor rendeződtek a dolgok beszélni akartam vele ujra, pont az elhatározás napján jött össze valakivel. Megrázott a helyzet de ugy voltam vele semmi sem tart örökké. A nyáron ujra próbálkoztam kideríteni róla dolgokat még, beszéltem is ujra vele. Rájöttem semmi esélyem ugy hogy túl tettem magam. A nyár alatt azonban éreztem nincs minden rendben azokkal akiket "barátaimnak" neveztem. Elfordultak tőlem teljesen, amikor nekem kellet valami, akár a legkisebb dolog is ott hagytak egyedül. Én mindig szaladtam amikor nekik kellett valami. Egyszer teljesen kiakadtam akkor elmondtam az egészet, 4-ből 2 leszarta a másik 2 meg csak annyit mondott csak megjátszom, nem értik mi bajom van. Akkor ott hagytam őket egy időre, de tartom velük a kapcsolatot de mint barát egyikre se tudok tekinteni. Egy régi ismerős nem rég felvette velem a kapcsolatot, vele régebben sokat beszéltem. Neki köszönhetően ismerkedtem meg egy másik lánnyal akivel jól megértettük egymást, sok közös témánk volt. Egyik beszélni próbáltam vele, de mondta hogy nem alkalmas mert gondjai vannak, majd keres és elmond mindent. Azóta eltelt egy hét és minden nap látom hogy fent van, aktív de tudomást se vesz rólam. Nem tudom mi történhetett. A kis világom romokban hever. Azt hittem minden megváltozhat de csak még rosszabb lett.2015. okt. 23. 22:20
1/2 anonim válasza:
Én is megtanultam, hogy csak magamra számíthatok. Ha van igényed a barátkozásra, szeretnél barátnőt, akkor ezeket a vágyakat ne add fel, próbálkozz. Csak legyél óvatosabb, ne éld bele magad semmibe, ne vegyél semmit túl komolyan, ne tapadj rá senkire, a kudarcok meg se érintsenek.
2/2 A kérdező kommentje:
Óvatos voltam mindig, a legnagyobb baj a "barátokkal" van. Több 10 éve ismerem őket. Nem tudom mi történt velük.
2015. okt. 23. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!