Mi adhat értelmet az életnek? Miért éltek ti? milyen dologért éri meg 60-70 évet szenvedni (vagyis élni)?
Figyelt kérdés
Magamról annyit hogy 19 éves fiu vagyok most fogok érettségizni idén, 14 éves korom óta gondolkodok azon hogy milyen egyszerű és jó lenne ha végre nem léteznék ha nem kellene felkelnem reggelente csak eltűnnék a megnyugtató semmiben örökre és nem emlékezne rám senki,tudom sok ember pont ettől retteg de én pedig pont erre vágyom azért nem tetem meg mert nagycsaládban élek tudom fájna a szüleimnek és a testvéreimnek,tudom hogy ez
sajnáltatásnak hangzik de ne sajnáljatok,inkább halok meg
mint hogy még 40 50 évet itt legyek még
de visszatérve a kérdésekre titeket mi tart életben?miért akartok élni?
2015. nov. 21. 15:52
21/24 anonim válasza:
Az öngyilkosságról azt hallottam, hogy aki ilyet csinál, nagyon hamar visszaszületik, mert egy olyan sosem lehet sorsszerű, és nem tudom megbirkózni a sorsfeladatával, így újra elékerül az adott feladat, de még az új életével kapcsolatos feladat is még rárakódik, hozzáadódik pluszban; szóval akkor meg már nehezített lesz.
22/24 anonim válasza:
*Úgyhogy amúgy tartson ki mindenki
24/24 anonim válasza:
ugyan ezt érzem én is. UGYANEZT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!