Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nem látom az életem értelmét!...

Nem látom az életem értelmét! Lehet hogy fel kéne adnom az egészet?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 25. 19:55
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Ird le mi a probléma!
2015. ápr. 25. 20:07
 2/28 anonim ***** válasza:
Ird le hatha tudunk segiteni!
2015. ápr. 25. 20:10
 3/28 anonim ***** válasza:
Na, próbálj megnyugodni, és írd le, mi a baj.
2015. ápr. 25. 20:37
 4/28 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem kellek a nőknek.Hiába próbálkoztam hogy legyen barátnőm.Elég rosszul viselem a magányt.Lassan kezdek mindent fel adni.
2015. ápr. 25. 20:40
 5/28 anonim ***** válasza:
Ebben azt hiszem én nem tudok segíteni, mivel én nő vagyok. Átadnám a teret a férfi válaszadóknak.
2015. ápr. 25. 20:56
 6/28 anonim ***** válasza:
30%
Hát.. Áhh de jó hogy én nő vagyok és mindig akad legalább 3 közép/öregkorú roggyant ember aki bámulja a mellem, ha kimegyek az utcára. Szar nektek fiatal férfiaknak,elhiszem hogy nehéz. Míg én max leintem valamelyik kocsit ami a zebrán átmegy előttem és máris döngetnek..
2015. ápr. 25. 21:12
 7/28 anonim ***** válasza:

Ezért feladni? Ne nevettess már. Ha már 1x odajutsz, akkor legyen értelme a halálodnak. Nők miatt nem érdemes megdögleni.

2015. ápr. 25. 21:35
 8/28 atticus válasza:
25%

Tudod hogy valaki annyira szeretett téged hogy eletet adta érted? "Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen." tehát azért dobnád el életed ami igyis úgyis mulandó? "Minden test csak fű,

és minden szépsége, mint a mezei virágé.

Elszárad a fű, elhervad a virág,

ha ráfúj az Úr szele.

Bizony, csak fű a nép!

Elszárad a fű, elhervad a virág,

de Istenünk igéje örökre megmarad." Ézsaiás 40,6-8

2015. ápr. 26. 12:42
 9/28 A kérdező kommentje:
Annak mi értelme van hogy szenvedek ezen föld nevű bolygón?Én nem akarok magányosan élni,nekem nagyon rossz,minden nap át élni az egyedül létet.Sokszor azt kívánom ha más helyett lehetne szívesen meghalnék.
2015. ápr. 26. 19:01
 10/28 anonim ***** válasza:
64%

Én 29 éves vagyok, és csupán csak 29 éve vagyok magányos. De neked biztos rosszabb lehet. Nő létemre, és mégsem siránkozok ennyire. Sosem állt ki senki értem, sosem nyugtatott senki azzal, átölelve hogy minden rendben lesz. Az egész gyerekkorom szenvedés volt. A saját bátyám tönkre tett érzelmileg és lelkileg. Azzal zsarolt, hogy összerugdos, ha visszaszólok neki egy szót is ! Ekkor még kiskorú voltam. Gyűlölt engem, minden lelki sérelmét rajtam adta ki. Azt mondta hogy anyánk engem szeret. Állandó stressz hatása alatt álltam évekig, csak akkor szűnt meg ez a pokol mikor aludni tértem. De reggel újra várt rám ez a lelki pokol. Senki nem védett meg tőle. Magam sem tudom, hogy bírtam ki. A lélek minden fájdalmát megismerhettem. Csalódottságot, magányt, az értéktelenség, a tehetetlenség, a kiszolgáltatottság érzését, a megaláztatást. Az egész életem, amióta megfogantam, egy pokol. De, neked biztosan rosszabb mint nekem. Most nekem is,neki kéne látnom, elvennem az

életemet? Eszemben sincs. Pedig ha valakinek, nekem aztán volna rá okom!

Én is magányos vagyok, mégsem esek kétségbe, persze volt ilyen időszak is. Azt is megtehetném, hogy szerzek magamnak akárkit, csakhogy végre legyen valakim, de nem teszem, mert van bennem büszkeség, és tartás. Én kivárom az igazit. Nem kell senki, pedig lehetne, egy szavamba kerülne csak...

Mindegy, neked biztosan, sokkal rosszabb lehet, mint nekem. Feladni? Sosem adom fel! Nem vallok kudarcot!

Annyi mindent túléltem, hogy azt már én magam is alig hiszem el, de elhiszem mert igaz.

2015. ápr. 26. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!