Nem látom az életem értelmét! Lehet hogy fel kéne adnom az egészet?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 25. 19:55
21/28 anonim válasza:
a) Költözz el. Ha szőke vagy, délre, ha túl barna északra. És legyen egy fix munkahelyed. Más nem kell, meglátod. :) b) Ha fiatal vagy iratkozz be valami fősulira és végezd el. Legyél kolis (mindenképpen!), és hagyd hogy történjenek a dolgok. FOgnak...
22/28 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy fel kellene adnod! Ez csak menekülés, nem sok értelme van. Űr van az életedben? Hát töltsd meg valami hasznossal! Valamivel, amitől több leszel, mint most. Töltsd meg tanulással, munkával, eredményekkel. Legyél büszke magadra, hogy ezeket elérted!Ez kifelé is látszani fog rajtad. A kétségbeesés nem segít sajnos, valamit tenned kell magadért! Szerintem ne elsősorban a nőkkel való problémára koncentrálj, ha a saját magad szemében rendben leszel, az is megoldódik majd! Mindenkinek van párja! A feladásnál minden jobb, ha végképp nem látod értelmét semminek, inkább segíts másokon, olyan sok ember és állat szorul segítségre! Ha segítesz nekik, ott már biztosan szükség lesz rád, tehát már lesz értelme az életednek!
23/28 Mazug Angelika válasza:
A férfi kihalásra van ítèlve! Nincs az életednek értelme, így kezdődik a faj kihalása. A nőkben sokkal nagyobb az életösztön. Ez van!
24/28 anonim válasza:
" AMÍG ÉLET VAN, REMÉNY IS VAN" -sohasem felejtsd!
(Stephen Howking mondta)
Nézd meg a róla készült filmet és meg fogod érteni a mondást!!
25/28 Mazug Angelika válasza:
Ez egy magas intelligenciával megáldott férfi gondolata! Kevés már a magas EQ ill. IQ-val rendelkező fèrfi. A nőknek a selejtes férfiak nem kellenek.
26/28 Sissy53 válasza:
mindenkinek eljon az ideje nem kell elkapkoni silany kapcsolatoknak mi ertelme ? megfogod erezni ha eljon a nagyO . Csodalatos ez az elet minden nap egy uj feladat nem lehet unatkozni ha viszont maskepen nem megy probalj karitativ munkat vegezni rengeteg emberrel lehet talalkozni es ott igazan lelkis emberek vannak ajalanam a barka alapitvanyt utaz veluk kulfoldre segits masokon es meglatod hamarosan maskep latod az eletet es talan tarsra is talalsz
27/28 Joe.38 válasza:
Nők miatt? Ne viccelj! Értem a gondod. Sokan túl esünk ilyen időszakon. Mással tölsd ki addig és ne minden áron görcsösen félelemmel lelkedben keress. Legyen tartásod. Te vagy a férfi. A tartàs az ha gyötrö is a lét ma te úgy állj hozzá hogy nem baj jó ez így. Ha nem is jó . Sportoln ! Fuss! Biciklizz mindig kicsit gyorsabban. Tanulj valami olyat ami eredményt hoz. Ha a csajozás nem hoz akkor olyat kell helyette ami hoz. Tudom a csajozás a cél és igen ma a csakok a liberalizmus miatt 1000 ből 1 ha rendes és nem okoskodó nagy pofájú. De ha ez ellen nincs sokat mit tenni akkor fordulj más felé! Én is volt hogy átéltem ezeket. Sokat edzettem akkor. Sokat dolgoztam. Beletörődtem egyedül leszek. És elfogadta. Ma már nős vagyok. De azt megtanultam valójába mindig egyedül vagy mindig magadra számíthatsz. Ha feladod akkor magadra se? Ne viccel! Nőért? Ott dögöljön meg mind ahol van. Nőért soha. Magányos vagy? Van ilyen állapot. Az embernek kell a társ. De ha nem vagy férfi akkor mit vársz. Legyen büszkeséged! Eleinte ez nehéz. De minden hèten jobban beletanulsz. Igen. A nőknek ma könnyebb. Fogadd el a nehézséget. Lehet egy nővel nehezebb. Ne gondold hogy akinek van könnyű. Egy nő szétrakja szül egy gyereket neked majd életfogytig azaz 2p évig zaklat esetleg be is csuk a bíróság. Ag jobb lenne. Annyira ne vágyj rá mert kihasználnak és megszivatnak. A nő szép és kívánatos. Ki mondta , hogy az ördög patás és szarva van? Tehát lehet az még rosszabb is mint a magány.
28/28 Joe.38 válasza:
Nők miatt? Ne viccelj! Értem a gondod. Sokan túl esünk ilyen időszakon. Mással tölsd ki addig és ne minden áron görcsösen félelemmel lelkedben keress. Legyen tartásod. Te vagy a férfi. A tartàs az ha gyötrö is a lét ma te úgy állj hozzá hogy nem baj jó ez így. Ha nem is jó . Sportolni sokat ! Fuss! Biciklizz mindig kicsit gyorsabban. Tanulj valami olyat ami eredményt hoz. Ha a csajozás nem hoz akkor olyat kell helyette ami hoz. Tudom a csajozás a cél és igen ma a csajok a liberalizmus miatt hugyagyú szemét lények , 1000 ből 1 ha rendes és nem okoskodó nagy pofájú. Van rendes is. No az bibircsókos vagy kövér netán nyugdíjas tehát nem.ideális. De ha ez ellen nincs sokat mit tenni akkor fordulj más felé! Én is volt hogy átéltem ezeket. Sokat edzettem akkor. Sokat dolgoztam. Beletörődtem egyedül leszek. És elfogadtam. Ma már nős vagyok. De azt megtanultam valójába mindig egyedül vagy mindig magadra számíthatsz. Ha feladod akkor magadra se szàmíthasz?? Ne viccel! Nőért? Ott dögöljön meg mind ahol van. Nőért soha. Magányos vagy? Van ilyen állapot. Az embernek kell a társ ez tény. De ha nem vagy férfi akkor mit vársz? Legyen büszkeséged! Eleinte ez nehéz. De minden hèten jobban beletanulsz. Igen. A nőknek ma könnyebb. Fogadd el a nehézséget. Lehet egy nővel nehezebb lenne. Ne gondold hogy akinek van annak szép és könnyű. Sokszor egy nő szétrakja szül egy gyereket neked majd életfogytig azaz 20 évig zaklat esetleg be is csuk a bíróság. Az jobb lenne? Annyira ne vágyj rá mert kihasználnak és megszivatnak. A nő szép és kívánatos. Vágyunk rá! De ki mondta , hogy az ördög patás és szarva van? Tehát lehet az még rosszabb is mint a magány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!