Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nem látom az életem értelmét!...

Nem látom az életem értelmét! Lehet hogy fel kéne adnom az egészet?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 25. 19:55
1 2 3
 11/28 Lippóczy Ákos ***** válasza:
És utána feltámadni, mint a filmeken! De vigyázz a filmtől eltérően, ez már egy végleges állapot, nem csak egy buli!
2015. ápr. 27. 10:36
 12/28 A kérdező kommentje:
Eszem ágába se lenne fel támadni.
2015. ápr. 27. 17:30
 13/28 anonim válasza:
Akkor ne tétováz add fel.
2015. ápr. 28. 04:16
 14/28 Törőcsik András válasza:
100%
Nincs önbizalmad.Menj el egy fizetős szexre.Pl.Rosszlányok.hu oldalon rengeteg van.Vannak köztük nagyon intelligens lányok és kimondottan az ilyen félénk pasikkal foglalkoznak.Meglátod meg fog jönni az élet kedved.
2015. ápr. 28. 08:00
 15/28 anonim ***** válasza:
Hát akkor add fel. Végül is a te életed nem az enyém. Szánalmas szar alak vagy. Ha ennyire eldöntötted hogy feladod, akkor egyáltalán minek írtad ki a kérdést? Megvetem azokat, akik próbálják elvenni mások életkedvét. Halj meg ha ennyire meg akarsz halni, de ne ránts senkit se magaddal, hanem egyedül tedd meg. Az élni akarókat hagyd békén.
2015. ápr. 28. 11:14
 16/28 CaGe88 válasza:
Vagy akár felkereshetsz csajozási tanfolyamokat, vagy önsegítő könyveket, a neten van egy pár
2015. ápr. 28. 21:56
 17/28 Lunio válasza:
Nezz meg egy filmet Auswitzrol. Nekik volt problemajuk es elni akartak. Nincs aki szeret es meg akarsz halni? Te sem gondolod komolyan. Ha pedig megis komoylan gondolod, akkor mas gond van a fejeddel, amirol talan nem is tudsz. Mindenkinek lehet parja, erre van pelda ezernyi, lathadod minden nap. Tegyel erte. Egyszer mindenki meghal, te is, minek siettetni?
2015. ápr. 29. 08:58
 18/28 anonim válasza:
Bár nem tudni hány éves vagy ,de biztos fiatal aki nem tud mit kezdeni az életével . Kéne járni társaságba . Ha nem megy akkor olyan oldalakat keresni ahol ismerkedni lehet . Edző terembe járni .Akár bevásárló központokba menni ,hisz ott is lehet ismerkedni .! Mindenkinek megvan a párja !!! Kesessed !!!
2015. ápr. 29. 13:36
 19/28 A kérdező kommentje:
Szinte minden nap járok vásárolni és mégse tudok ismerkedni senkivel.Nem is értem mások hogy csinálják.
2015. ápr. 29. 14:33
 20/28 anonim válasza:

Az élet nagy kérdésére a válasz : 42

Ez egy tény , néz utána .

2015. ápr. 30. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!