Így értelmet nyerne, hogy miért nem akarnak tőlem semmit a csajok?
Vagyok én, egy általában vidám, jókedvű, megértő és kedves srác.
Általában szórakozott, poénos, és...szóval elég sokakat fel tudok vidítani vagy a hülyeségemmel, vagy csak a jelenlétemmel.
De ha valaki megkérdőjelezi a szavahihetőségemet, bizalmamat, barátságomat, őszinteségemet, vagy ha szimplán csak lenézően / bunkón viselkednek velem, akkor kijön belőlem az állat és kb meg tudnék ölni mindenkit.
Ha poénkodok is úgy csinálom hogy senki se érthesse félre, pont amiatt, nehogy megsértsek valakit.
Nincs sok dolgom egy nap, szívesen megyek bármerre, de valahogy nem akarok egy csaj csicskája se lenni. Nem fogok minden áldott nap 6-kor hazaesni, mert valaki most ilyen-olyan ajándékot akar venni a másiknak stb...
Ennyire szar ember vagyok ?
Nem logikus a reakcióm ?
Mindig segítek azoknak akik megkérnek rá, és ráérek, de valahogy a kihasználás jeleit vélem felfedezni az esetek többségében. Néha már be kell nyugtatózni magam hogy ki tudjam zárni a mások b@$zogatását.
17/F
"Nincs sok dolgom egy nap, szívesen megyek bármerre, de valahogy nem akarok egy csaj csicskája se lenni. Nem fogok minden áldott nap 6-kor hazaesni, mert valaki most ilyen-olyan ajándékot akar venni a másiknak stb..."
Csak én nem látom ebben az összefüggést?
"Néha már be kell nyugtatózni magam hogy ki tudjam zárni a mások b@$zogatását. "
Na ezert nem akarnak toled semmit a csajok, mert nem vagy teljesen százas.
"kijön belőlem az állat és kb meg tudnék ölni mindenkit."
"Néha már be kell nyugtatózni magam hogy ki tudjam zárni a mások b@$zogatását."
Senki nem akar maga mellé egy idegbeteg állatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!