Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Így értelmet nyerne, hogy...

Így értelmet nyerne, hogy miért nem akarnak tőlem semmit a csajok?

Figyelt kérdés

Vagyok én, egy általában vidám, jókedvű, megértő és kedves srác.

Általában szórakozott, poénos, és...szóval elég sokakat fel tudok vidítani vagy a hülyeségemmel, vagy csak a jelenlétemmel.

De ha valaki megkérdőjelezi a szavahihetőségemet, bizalmamat, barátságomat, őszinteségemet, vagy ha szimplán csak lenézően / bunkón viselkednek velem, akkor kijön belőlem az állat és kb meg tudnék ölni mindenkit.

Ha poénkodok is úgy csinálom hogy senki se érthesse félre, pont amiatt, nehogy megsértsek valakit.

Nincs sok dolgom egy nap, szívesen megyek bármerre, de valahogy nem akarok egy csaj csicskája se lenni. Nem fogok minden áldott nap 6-kor hazaesni, mert valaki most ilyen-olyan ajándékot akar venni a másiknak stb...

Ennyire szar ember vagyok ?

Nem logikus a reakcióm ?

Mindig segítek azoknak akik megkérnek rá, és ráérek, de valahogy a kihasználás jeleit vélem felfedezni az esetek többségében. Néha már be kell nyugtatózni magam hogy ki tudjam zárni a mások b@$zogatását.

17/F

2014. dec. 18. 14:50
 1/8 anonim ***** válasza:

"Nincs sok dolgom egy nap, szívesen megyek bármerre, de valahogy nem akarok egy csaj csicskája se lenni. Nem fogok minden áldott nap 6-kor hazaesni, mert valaki most ilyen-olyan ajándékot akar venni a másiknak stb..."

Csak én nem látom ebben az összefüggést?

2014. dec. 18. 14:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Megyek én bármerre és bárkivel, de nem hagyom hogy kihasználjanak. Ha csak azért nyal nekem valaki fél órán át hogy menjek el vele ide, aztán oda, meg amoda, azért mert mondjuk 3 szatyornyi cucc kell neki, de előző héten olyan kőbunkó volt amilyen nincs a Földön, akkor valahogy nincs kedvem menni.
2014. dec. 18. 15:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Ellentmondásokkal van teli a kiírásod. szívesen megyek vs ne fogok minden áldott nap 6-kor hazaesni, mindig segítek vs kihasználás jeleit vélem felfedezni. Tulajdonképpen mit vársz a válaszolóktól? A reakciód logikátlan, de nem vagy szar ember. Tanulj, sportolj, olvass, és ha egy kicsit érettebb leszel, még változhat a helyzet, csökkenhetnek az ellentmondások. Nyugtatóra meg semmi szükség. Addig is minden jót.
2014. dec. 18. 15:02
 4/8 anonim ***** válasza:
47%

"Néha már be kell nyugtatózni magam hogy ki tudjam zárni a mások b@$zogatását. "

Na ezert nem akarnak toled semmit a csajok, mert nem vagy teljesen százas.

2014. dec. 18. 15:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Ahelyett, hogy anyádnak segítenél a házimunkában ??? Mert azt nyilván természetesnek veszed, hogy kapsz enni és van tiszta ruhád, de ezt mivel érdemled ki ??
2014. dec. 18. 15:46
 6/8 anonim ***** válasza:
47%

"kijön belőlem az állat és kb meg tudnék ölni mindenkit."

"Néha már be kell nyugtatózni magam hogy ki tudjam zárni a mások b@$zogatását."

Senki nem akar maga mellé egy idegbeteg állatot.

2014. dec. 18. 15:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Senki sem szereti, ha kihasználják és ugráltatják. Ha alapvetően szívesen segítesz másoknak, akkor neked kell megtanulnod, hogy mikor kell nemet mondani. Míg az ember olyan fiatal, mint te, hajlamos belemenni olyan szituációkba is, amit igazából a háta közepére kívánna, de fontos neki, hogy szeressék, és legyenek barátai, és persze azt hiszi, hogy ettől függ mások róla alkotott képe. Ehhez az egészhez szerintem meg kell érni. Ha nem szeretnél másokhoz alkalmazkodni, akkor még egy párkapcsolatra sem vagy érett, de majd biztos eljön annak is az ideje. :)
2014. dec. 18. 15:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha csak azért mennél valakivel ajándékot venni, mert te azt olyan nagy szívességnek tartod, és te pedig vagy olyan nagylelkű, hogy ide-oda elmész valakivel, akkor jobb is, hogy inkább nemet mondasz ezekre.
2014. dec. 18. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!