Nem látom értelmét az életemnek! Lehet hogy fel kéne adnom? Már nincs ami erőt adjon.
Figyelt kérdés
2015. nov. 12. 19:21
1/32 anonim válasza:
Néhány napomon én is ugyanezt érzem, azonban akadnak olyan napok is, amikor a hangulatom az egekbe szökken. :)
2/32 anonim válasza:
Mielőtt feladnád gondolj arra hogy eddig miért tartottál ki. Ha eddig kíbirtad ezútán is kí fogod birni. Nem szabad feladni.
3/32 A kérdező kommentje:
már fél éve szenvedek
2015. nov. 12. 19:26
4/32 anonim válasza:
Legyél boldog még akkoris, ha sírni kell,
Vigyorogj egyedul, hogyha nincs kivel.
Legyél boldog még akkoris, ha nagyon fáj,
Legyél boldog még akkoris, ha nem muszáj..
5/32 anonim válasza:
Mindig van valami, ami erőt adhat. Ha jelenleg annyira nehéz az életed, hogy megoldhatatlannak tűnik, akkor az adjon erőt, hogy egyszer jobb lesz. Ha pedig semmi nehézséged nincsen, és unatkozol, akkor keress valami jobb elfoglaltságot ahelyett, hogy sajnálgatod magadat.
6/32 anonim válasza:
7/32 anonim válasza:
fél éve szenvedsz te szegény?majd ha évek óta szenvedsz mint én(meg sokan mások) akkor jöhetsz panaszkodni
8/32 anonim válasza:
olyan dolgokat csinálj, ami boldoggá tesz.
hidd el, rengeteg olyan van, én is igy teszek és máris más!
9/32 anonim válasza:
Egy igazi idióta vagy! Sok olyan embert ismertem, aki bármit megadott volna azért,hogy legalább csak egy órával tovább élhessen, pedig számodra elképzelhetetlen fájdalmakkal élték a mindennapjaikat! Nekik sem volt már (számunkra) fontos tennivalójuk az életben de mégis megértették,hogy az élet egy kivételes ajándék, ami nem mindenkinek adatik meg ebben a formában. Ha mások szenvedése nem hat rád,nem ad neked erőt,hogy érezd mennyivel jobb sorsod van, akkor figyeld az esőcseppeket,vagy az égen a felhőket,a növényeket,rovarokat,a körülötted található dolgokat! Mindennek megvan a maga "élete" összetétele.Mindenben lehet érdekességet találni. Gondolkodj azon,hogy milyen kiváltságos vagy ,hogy életet kaptál,szemet,fület,orrot kaptál és láthatod,érezheted,hallhatod a csodákat, amiket pl egy fűszál, vagy egy rovar,asztal,kő nem élhet át! Tudod,valamilyen szinten mindannyian ugyanabból az anyagból vagyunk!
10/32 anonim válasza:
Szia! Fél éve szenvedsz? Én 15 éve, sokan meg még régebb óta, ehhez mit szólsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!