Nem látom értelmét az életemnek! Lehet hogy fel kéne adnom? Már nincs ami erőt adjon.
Miért nem mégy el szakemberhez, aki tud segíteni???
Én 12 éve járok.
Manapság már ez nem szégyen, hanem inkább "menő".
Nem tudom,mi okozza szenvedésed, kívülről jövő bántás vagy belső érzések, félelmek, rossz gondolatok, de mindkettő nehéz és fájdalmas.
Ha feladod,soha nem lesz lehetőséged megtudni a megoldást. Soha esélyed nem lesz meglátni,mi mindenre vagy képes. Folyt
Kedves Minekélni....
biztosan nagyon sok a gondod, bajod, és már 15 éve.... olvastam. És azt írod, hogy "csak a Jóistenben bízol". Hát ha bízol benne, akkor bízd is Rá magad! Mert hogy lehet valakiben bízni, ha közben nem is figyelünk rá, nem is ismerjük igazán?.. Vagy ismered? Én az üzeneteid alapján azt gondolom, hogy nem ismered a Mindenható Istent. Nem vagy közeli kapcsolatban Vele. Pedig érdemes lenne naponta ápolni Vele a kapcsolatot. Ahogy a kérdés feltevőjének is javasoltam, hogy olvasson sokat Bibliát, neked is tanácsolom, ha szabad. :)
Nem tudom, hogy mi baj, mi az a gond vagy betegség, ami téged ennyire emészt, mégis hiszem, tudom, hogy Istennél mindenre van megoldás, de ha nem old meg valamit mégsem, akkor pedig a tervének a része, mert a mi tökéletlenségünk által valakinek tudunk adni... vagy valaki épp azért tud hasznos lenni, mert nekünk tud adni, kiegészíteni a mi tökéletlenségünket, így lesz a világ tökéletes, és egybefüggő egésszé... Ha naponta tudod olvasni a Bibliát, sokat épülhetsz belőle, sok kérdésre kaphatsz választ. Nem könnyű olvasmány, hozzá kell szokni a nyelvezetéhez, de ahogy egy másik nyelvet is meg lehet tanulni, úgy ezt is meg lehet szokni, érteni.... gyakorolni kell. Ne úgy olvasd, mint egy regényt, hanem újszövetséggel kezdd, aztán jöhetnek a zsoltárok, példabeszédek is, de kezdd inkább az újszövetséggel.
De vannak egyszerűbben olvashatóak is ebben a témában, persze, nem helyettesítik a Szentírást, de segítenek megérteni, pl. www.maiige.hu. napi üzenetek vannak , amiket még meg is lehet hallgatni, nem csak olvasni. Egyéb olvasnivalók is vannak, és minden ingyenes. Sokak életét változtatta már meg, hogy olvasták a Bibliát! SOHA NE ADJÁTOK FEL! SOHA! ISTENNEK TERVE VAN VELETEK! NAGYON SZERET TITEKET, ÉS NÉLKÜLETEK SZEGÉNYEBB LENNE EZ A VILÁG!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!