Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nem látom értelmét az életemne...

Nem látom értelmét az életemnek! Lehet hogy fel kéne adnom? Már nincs ami erőt adjon.

Figyelt kérdés
2015. nov. 12. 19:21
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Bocsánat, az előző nem a kérdezőnek, hanem a 18-askának szól
2015. nov. 17. 11:30
 22/32 anonim ***** válasza:
Hidd el, en is felakartam adni. Voltak idoszakaim amikor semminsem sikerult es remenytelen volt a helyzet. De engem az is elorehozott hogy kiknek okoznak azzal szenvedest hogy ha elmennek... Az is segitett hogy mindennap akar az aprosagoknak is tudtam orulni, (egy bok, egy jo jegy, egy oleles vagy valami program) hidd el, nem remenytelen az eset! :) Fogadj orokbe egy kutyat vagy valamilyen haziallatot mert ok feltetel tudnak szeretni, vagy menj el kirandulni, beszelj valakivel, Rendben? Nekem is segitett. :)
2015. nov. 17. 16:08
 23/32 anonim ***** válasza:
Nem sok értelme van annak hogy 15 évig szenved valaki. Az nagyon sok idő.
2015. nov. 17. 18:33
 24/32 anonim ***** válasza:
15 évig vagy még tovább egy betegségtől is szenvedhetsz, amiről nem te tehetsz, és lehet, hogy így kell leélned egy életet. Képzeld, én egy betegségtől szenvedek 15 éve, nem azért mert szenvedni akarok! Úgy látszik, ezt nem értik meg sokan. Fél év az semmi, abból még ki lehet mászni, főleg ha nem egészségügyi gond. Mondok egy példát: cukorbetegség. Valakit gyerekkorától a haláláig elkísér és egy cukorbetegnek aztán tényleg szenvedés az élete. De sok más betegséget is mondhatnék... Ennyi elég?
2015. nov. 17. 19:03
 25/32 Moon_Walker ***** válasza:

Miért nem mégy el szakemberhez, aki tud segíteni???

Én 12 éve járok.

Manapság már ez nem szégyen, hanem inkább "menő".

2015. nov. 19. 09:54
 26/32 anonim ***** válasza:

Nem tudom,mi okozza szenvedésed, kívülről jövő bántás vagy belső érzések, félelmek, rossz gondolatok, de mindkettő nehéz és fájdalmas.

Ha feladod,soha nem lesz lehetőséged megtudni a megoldást. Soha esélyed nem lesz meglátni,mi mindenre vagy képes. Folyt

2015. nov. 19. 11:25
 27/32 anonim ***** válasza:
Nekem nagy vigasztalás és megerősítés Isten ígérete: nem ad nagyobb szenvedést annál,amit kibírunk.(olvasható Pál 1.levele 10,13.)Mi nem ismerjük úgy a határainkat,mint Ő.
2015. nov. 19. 11:29
 28/32 anonim ***** válasza:
Nem engedett egyben hosszan írni,azért itt a harmadik rész: Merhetsz Istenben bízni. Olvass Bibliát! János leveleit, János Evangéliumát. Pál leveleit, Zsoltárokat, Példabeszédeket! Sok kérdésre választ kapsz majd.
2015. nov. 19. 11:31
 29/32 anonim ***** válasza:
Én sok szakembernél jártam már (amúgy mentális problémáim vannak), de eddig egy se tudott segíteni. Sokszor úgy érzem, nincs miért élnem, mert nem jönnek össze a dolgaim. Ha van egy kis sikerélményem, mindig jön rögtön utána egy kudarc is. Még nem adtam fel, de nem tudom meddig bírom még. Hol gyógyszer, hol alkohol, hol mindkettő kell, hogy bírjam valahogy, de ez se megoldás sokáig. Nem akarom, hogy anyukám rámenjen, mert rajta kívűl nincs támaszom. Őt is és magamat is féltem, félek a jövőmtől. A múltamról nem beszélek, mert szégyellem. Sokszor úgy érzem, hogy csak az öngyilkosság segítene. Most van egy új lehetőség (egyelőre csak lehetőség), ami talán véglegesen megoldaná a problémáimat. Remélem, a Jóisten segít! Másba már nem bízom... Bocs, ha egy kicsit összevisszaság, amit írtam, de nagyon kivagyok már. Utálok élni. Teher vagyok a családom és a társdalom számára is. Egy ilyen ember mint én, nem érdemli meg az életet...
2015. nov. 19. 13:43
 30/32 anonim ***** válasza:

Kedves Minekélni....

biztosan nagyon sok a gondod, bajod, és már 15 éve.... olvastam. És azt írod, hogy "csak a Jóistenben bízol". Hát ha bízol benne, akkor bízd is Rá magad! Mert hogy lehet valakiben bízni, ha közben nem is figyelünk rá, nem is ismerjük igazán?.. Vagy ismered? Én az üzeneteid alapján azt gondolom, hogy nem ismered a Mindenható Istent. Nem vagy közeli kapcsolatban Vele. Pedig érdemes lenne naponta ápolni Vele a kapcsolatot. Ahogy a kérdés feltevőjének is javasoltam, hogy olvasson sokat Bibliát, neked is tanácsolom, ha szabad. :)

Nem tudom, hogy mi baj, mi az a gond vagy betegség, ami téged ennyire emészt, mégis hiszem, tudom, hogy Istennél mindenre van megoldás, de ha nem old meg valamit mégsem, akkor pedig a tervének a része, mert a mi tökéletlenségünk által valakinek tudunk adni... vagy valaki épp azért tud hasznos lenni, mert nekünk tud adni, kiegészíteni a mi tökéletlenségünket, így lesz a világ tökéletes, és egybefüggő egésszé... Ha naponta tudod olvasni a Bibliát, sokat épülhetsz belőle, sok kérdésre kaphatsz választ. Nem könnyű olvasmány, hozzá kell szokni a nyelvezetéhez, de ahogy egy másik nyelvet is meg lehet tanulni, úgy ezt is meg lehet szokni, érteni.... gyakorolni kell. Ne úgy olvasd, mint egy regényt, hanem újszövetséggel kezdd, aztán jöhetnek a zsoltárok, példabeszédek is, de kezdd inkább az újszövetséggel.

De vannak egyszerűbben olvashatóak is ebben a témában, persze, nem helyettesítik a Szentírást, de segítenek megérteni, pl. www.maiige.hu. napi üzenetek vannak , amiket még meg is lehet hallgatni, nem csak olvasni. Egyéb olvasnivalók is vannak, és minden ingyenes. Sokak életét változtatta már meg, hogy olvasták a Bibliát! SOHA NE ADJÁTOK FEL! SOHA! ISTENNEK TERVE VAN VELETEK! NAGYON SZERET TITEKET, ÉS NÉLKÜLETEK SZEGÉNYEBB LENNE EZ A VILÁG!

2015. nov. 19. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!