Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek? Van más kiút?

Mit tegyek? Van más kiút?

Figyelt kérdés
Minden nap szembesülök azzal hogy mindenki szarik rám. Az elmúlt 4 hónapban folyamatosan csalódtam azokban az emberekben akiket egykor barátaimnak nevezhettem. Egész eddigi életemet egyedül éltem le, nem volt senkim, nem foglalkozott velem senki csak arra voltam jó hogy kihasználjanak. Mindig amit szerettem volna elérni és lendíthetett volna az életemen pozitív irányba elbukott. Nem rég megismerkedtem valakivel akiről úgy éreztem hogy ennyi év után foglalkozik velem, amikor a találkozás jön szóba azonban mindig lemondja, értem én hogy elfoglalt meg messze van de én mennék és csak egy kis időt kérek. Sokszor azon gondolkozom hogy ha valóban érdeklődne irántam akkor szakítana rám időt. Lassan kezdek megbolondulni a folytonos csalódottságtól és magánytól. Minden este azon gondolkodom hogy én miért nem lehetek boldog? Miért kell ezt átélnem? Véget szeretnék vetni az egésznek végre.

2015. nov. 20. 23:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

9: Ez teljesen felesleges írnod, mert ettől sem az afrikai gyerekeknek nem lesz jobb, de a kérdezőnek sem.

Minden embernek más gondja van.

Nyílván, ha éheznénk, akkor az lenne a legnagyobb és legaktuálisabb.

Az európában lévő embereknek is van épp elég gondjuk és elég stressz éri őket, hidd el... aki ezt el tudja kerülni, annak kalapomat emelem...

2015. nov. 21. 15:19
 12/12 A kérdező kommentje:
8-as, az a baj hogy gondoltam erre hogy akkor hagyom az egészet, de nem megy, jövőhétre adok még neki egy esélyt, meglátom mi lesz, ha változatlan lesz lehet hagyni fogom de nehéz túl tenni a dolgokon.
2015. nov. 21. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!