Mit tegyek? Van más kiút?
Ti akik "osztjátok" az észt olyasmikkel, hogy menjen emberek közé, nézzen vígjátékokat - gondolom egyáltalán nem tudjátok átérezni a dolgot.
Ez az egész nem épp ilyen egyszerű.
Nézd, kedves kérdező... Nem tudom, hogy mit is írhatnék. Ez a rohadt élet sajnos néhányunkkal ilyen ocsmányul bánik...
Viszont annyit mondhatok, hogy sajnos nem érdekled annyira, hogy találkozzatok.
Bár, a találkozás sem jelent semmit...
Hiába történik meg, az egyik fél egy idő után elhidegül.
Ha az a személy, akivel szeretnél találkozni távol él tőled, akkor hagyd.
Áhh, nem tudom... Vannak esetek, amikor bejön a dolog és happy end a vége, de lássuk be - ritka.
Legtöbbször a távolság tönkretesz mindent...
Hoppá, bocsi. Most olvastam el figyelmesebben és észrevettem a " értem én hogy elfoglalt meg messze van " mondatot.
Szóval akkor tényleg távol él... Hagyd...
A szervezeted oxigénhiányos állapota okozza ezt. Az agy bizonyos területeit érinti legfőképpen az oxigénhiány. Ezért megtompul, nem képes helyesen feldolgozni a beérkező információkat, egyre többet téveszt. De te ezt úgy éled meg, mintha mások akarnának szándékosan kicseszni veled.
De az öngyilkosság is csak fél megoldás! Mert a halálodból is visszahozhatnak, és elölről kezdheted a nyomorgást. Az eutonáziát a világon minden népcsoport elveti és ellenzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!