Érezted már azt, hogy nincs kiút?
Úgy érzed, ez a világ nem nyújt semmi olyat, ami fontos lenne számodra?
Igénytelenséget, káoszt, értéktelenséget látsz magad körül?
Mintha minden és mindenki ellened lenne...?
A fenti két válasz alapján tehát a világgal minden rendben van, megfelelően működik. Társadalmunk tele van barátságos, segítőkész emberekkel, mindenki birtokolja a legalapvetőbb emberi értékeket, semmi okunk panaszra. Ha pedig én ezt másként látom, akkor forduljak orvoshoz...
Egyéb vélemény?
Igen, de kiút az mindenből van!
Az alá írt kérdéseidre egyszóval tudok válaszolni: "oxigénhiány" ami annyit takar, hogy az agy nem jut elegendő oxigénhez ezért nem képes helyesen feldolgozni, raktározni a beérkező információkat. Ha az agyat némi plusz oxigénhez juttatjuk, ismét kiszínesedik a világ körülöttünk.
Igen természetesen, hisz így csinálták meg e világot.
De természetesen nem rendszerbeli dolgokra és álltaluk kreállt semmirevalókra koncentrálni. Ezek nagyon sko negatívot kellthetnek, ahogyan te is leírtad, de ennél sokkal többről van szó. Ez csak egy színház.
Írj rám, kirángatlahtlak e állapotból.
Én sosem vagyok szomorú, példa kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!