Van kiút? ( dadogok több lent )
20 éves vagyok 6 éves kórom óta dadogok mindig szekáltak az iskolába .
Most már felnöttem és ugy érzem nem fogadnak el az emberek vannak barátaim akiket nem zavar .
De most már vágyom a szerelemre szeretni akarok és azt akarim ,hogy szeresen egy lány .
Eddig randiztam sokszor és az első randi után nem akartak találkozni mikor úri ember voltam én fizettem moziba ,vacsorát stb .
Mikor adok is magara jó ruhákba járok elvileg jóképű is vagyok tudom nem minden a külső de jó szìvem is van kedved vagyok .
És a sok negativ vissza jelzéstől nagyon mély gödörbe kerültem már nincs kedvem semmihez nem szeretek emberek közé menni pedig régen már alig vártam ,hogy felkeljek és emberek közé mennyek sokat utaztam meg stb.
Hogy tudnék kierülni ebből ?
Ha raktam kivüli dadogó is volt így annak szivesenen meghalgatom a véleményét
Van.
Logopédus mit mondott neked? mitől, melyik részen milyen intenzítással van a görcskészséged, és hogy oldod napi szinten a gyakorlásokkal?
Vagy semmit nem csinálsz?
szerintem kezd el járni újra logopédushoz vagy valami terápiára ami segíthet ez ügyben, hátha most nagyobb haszna lesz mint anno
amúgy szerintem ez nem olyan hűű de nagy probléma
biztos fogsz találni olyan lányt aki ezt elfogadja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!