Nem találom a helyem a világban. Titeket mi ösztönöz?
Figyelt kérdés
Igazából soha nem voltam ebbe a világba való, mindig is egyedül voltam...már rég elfeledtem milyen is a szerelem...kinyújtom a kezemet, de senki nem fogja meg:/ Már mindent szidok, néha mindent tönkre akarok tenni...el akarok búcsúzni...már csak azt remélem, hogy megbánás nélkül le tudom hunyni a szemem, mikor a koborlás után elérek az út végére. Nem tudom mihez foghatnék nem látom semmiben az értelmet :/ Titeket mi éltet? Miért keltek fel minden nap ? Mi ösztönöz?2015. jún. 28. 19:45
21/27 A kérdező kommentje:
Utolsó. Nagyon halas vagyok neked! Koszonom!!!
2015. aug. 6. 21:44
22/27 anonim válasza:
Nekem a zene ami erőt ad, és míg volt kutyussom, imádtam, neked van? Ha nincs szerezz, sok örömet tud adni, és te is neki. És találni kell valamit ami érdekel biztos van.
23/27 anonim válasza:
Én is mindig egyedül vagyok és én sem vagyok ebbe a világba való.
Engem már csak a remény tart életben mert érzéseim vannak valaki iránt.Engem már csak ez ösztönöz.
24/27 anonim válasza:
Engem az ösztönöz, hogy nem vagyok olyan divatmajom, marketinggépezet által befolyásolt, elvtelen, primitív ember, mint a mai tizenéves, korai huszonéves generáció nagy része. És többre vihetem ezeknél a patkányoknál az eszemmel, valamint értékesebb emberi kapcsolataim vannak.
25/27 anonim válasza:
Engem az éltet, hogy lássam a gőgös és pökhendi vezetők bukását. Az emberek, lányok is elfogynak körülöttem, felszívódnak valami hülyítő rendszerbe. Én egyedül maradok. Hiába vagyok erős, és kitartó, hiába edzem az agyam, belepusztulok ebbe a világba. Miért is lenne értelme küzdeni? Tanultam egyetemen, dolgoztam külföldön komoly munkában, volt gyönyörű barátnőm is, zenéket készítettem. Aztán kiderült, a világ számára fontosabb a divat, a felszínesség, a bunkóág, s hogy a normális emberek nyakára akasszanak egy kigyúrt debilt, ami a józanságot kis kiírtja a többiből. S hogy mi éltet? Magam megőrizzem rendes embernek, s lássam pusztulni a néphülyítő rendszereket, látni, hogy akik egykor észt akartak osztani nekem, sz.r.ban hemperegjenek. Sosem volt ilyen bunkó vágyam, mindenki kedvesnek ismert, de az elmúlt 10 alatt olyan emberek hálójába sodródtam, akik ocsmányul viselkedtek, szomorúvá tettek, és csak bunkó kívánságaim vannak irántuk. Ha ezek beteljesülnének, ismét kedves és békés gondolataim lehetnének. Vágyom rájuk.
27/27 anonim válasza:
25-ös, kettővel előtti:
Köszönöm. Jó kérdés volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!