Ebben a mai elferdült világban már egy igazi ember sincsen?
Annyira nagyon elszomorítanak a mai emberek.
Sehol semmi igazi érték. Majdnem az összes férfinak is (tisztelet kivételnek, ha van) csak az ital, a bulik és az olyan lányok jönnek be akik mindenüket kiteszik és rögtön mindenre kaphatóak.
A lányok is szörnyen olcsóak és értéktelenek.
Az emberek 80%-a selejt.
Teljesen undorít a közeg és nem találok olyan embereket akik kicsit is értékesebbek lennének. Pedig én tényleg próbálok kapcsolatokat teremteni és megtalálni az utamat! De rohadt nehéz..
Meddig tart még a Bűn Kora?
Minden szavaddal egyet értek. A bűn kora addig tart, mígy vissza nem megyünk az "állatok" szintjére. Nagyjából afelé is tartunk. A családnak semmi értéke, lassan már mindenki mindenkivel. Úgy cserélgetjük a párunkat, mint bármi mást. A gyerek általában addig kell, amíg néhány éves koráig tele lehet vele nyomni a facebook-ot, aztán a szülők lelkileg magukra hagyják őket. Holott a legnagyobb segítségre épp 14 fölött van szükségük.
A legjobb barátnőm mondása, hogy a nők rontották el a férfiakat és ez igaz is. Minden nő széttett lábakkal jár-kel az utcán, nem is lehet a férfiakat hibáztatni. Ezzel együtt kivesznek az érzelmek, a kötődés. A világot ugyanúgy, ahogy elrontották, a nők tudnák helyrehozni - szerintem. Egy család is addig család, amíg egy nő tesz és kiáll mellette. Figyeld meg, hogy amikor már egy nő azt mondja, nincs mit menteni, ott kezdődnek a gondok - általában. Igazad van, nagyon nehéz. A te gondod, ha jól értem, az hogy nem igazán találsz társat. Azért akad még egy-két eltévelyedett normális ember. Nekem is van párom, kisebb zökkenőkkel a mi életünk rendben van. Ne add fel, én bízom abban, hogy a JÓ Isten figyel és mindenkinek az útjába vezérli azt, akit "megérdemel".
Jól van, jól van, belemegyek.
"Sehol semmi igazi érték."
Van egyetemesen elfogadott igazi érték?
"Majdnem az összes férfinak is (tisztelet kivételnek, ha van) csak az ital, a bulik és az olyan lányok jönnek be akik mindenüket kiteszik és rögtön mindenre kaphatóak."
Ha szexet akarnak, persze hogy nem a könyvtárba mennek. A bulizás örömet okoz, ezzel mi a baj?
"A lányok is szörnyen olcsóak és értéktelenek."
Nem ismerem a tarifákat, nekem nem kellett fizetni a feleségemért. Megint az "érték" kifejezés. Ezt fejtsd ki légyszi.
Az emberek 80%-a selejt.
Ők meg is haltak régen mindenféle betegségben. A mai orvostudománynak hála azonban a kevésbé fitt emberek is életben maradhatnak, és sok hasznos dologgla járulnak hozzá a társadalomhoz.
2. Nem vagyok szent ember.
Mindenkinek más az igazi érték. Nekem már az is érték, ha egy normális társalgást lelehet folyatni egy adott emberrel olyan témák nélkül mint például a pénteki ivászat, meg hogy kiket kéne meghúzni meg ilyenek.. Nekem ez érték, drága barátom!
3-4.
Már az állatok szintén vagyunk szerintem sőt még annál is lejjebb. És ezzel nem értek egyet, hogy mindenben a nők a hibásak. Sőt.. Ha a férfiak olyan nagy úrnak képzelik magukat akkor miért nem pofozzák őket vissza az "értelmi" szintre? Egyáltalán nem csak a nők a hibásak. A férfiak is ugyanolyan álszentek. Benne vannak mindenben és inkább ők provokálnak ki szexet mint kapcsolatot..
Ezt a világot már csak EGYütt lehetne szerintem helyrehozni..
Istenben én is hiszek, persze nem abba amit eladnak a templomban meg a Bibliában. És persze abban is, hogy akiknek találkozniuk kell azok találkozni is fognak! És köszi:)
5.
Látom sikeresen kifordítgattad a mondataimat.
Ha csak ehhez van eszed akkor gratulálok.
"A mai orvostudománynak hála"
Itt meg lejött, hogy igazán tudatlan vagy.
Nézz utána picit a mai orvostudománynak és ajánlom ne a "wikipédiában" kutakodj.
Ha eszed van meg szemed a látásra elég sok mindenre ráfogsz jönni a mai "ORVos tudománnyal" kapcsolatban.
Hát ezekben az országokban, mint Magyarország, Románia, Bulgária, Oroszország stb. eléggé elvadult a nép. Menj Svájcba, Ausztriba stb. lehet más véleményed lenne az emberekről. Az hogy a nők könnyen kaphatok sosem tapasztaltam. Most divatban van ez a "csak akkor jövök veled ha menő, pénzes pasi vagy gondolkozás". Ha ennyire könnyen kaphatóak lennének a csajok akkor miden pasi becsajozna, még a mutuly is.
Emlékszem egyszer egy teraszon valami ürkutatásról beszéltünk és egy másik alkalommal munkárol, laptoppal az asztalon. Erre a mellettünk levőek röhögtek rajtunk, hogy milyen h*lyék ezek, miről beszélnek. Bunkók törvénye szerint az okos beszéd a butaság, az ő semmi beszéde meg a standard.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!