Nem találom a helyem a világban. Titeket mi ösztönöz?
11/27 anonim válasza:
#10 (9-es vagyok)
Nem is a magam életére gondolok, teljesen eredeti, kitalált szereplők szerepelnek benne, habár elég sok hasonlatossággal bírnak jópár való életbeli emberrel. Kitaláltam egy teljesen új világot, mindenféle lénnyel, és ott folyik a cselekmény. Kicsit sztereotipikusnak tűnhet, de nagyon jó és érdekes dolgokat lehet belőle kihozni:)
2015. jún. 28. 20:38
12/27 anonim válasza:
Keress valamit ami nagyon érdekel. :)
Ên megértelek! :) De próbálj meg keresni valamit/valakit.
2015. jún. 28. 20:41
13/27 A kérdező kommentje:
Ami nagyon erdekel... Hat nem is tudom nem igazan van:/ talan egy barátnő kellene mert meg nem volt es érzem, hogy vagyodok egy valaki iránt aki mellettem lenne...
14/27 anonim válasza:
Mostanában nálam is ugyan ez a helyzet esetleg annyival jobb nekem hogy vannak nagyon jo barataim de baratnom mar evek ota nem volt pedig nem nezek ki rosszul de igy alakultak a dolgok .Mostnaban csak ps-ezek edzek baratokkal kimegyunk erre arra de nekem is unalmasnak tunik ez az elet megkell mondjam jobbra szamitottam.. esetleg tobbet kene kimozdulni beszelgetni de szerintem ilyen korban mar nem lehet teljes igaz baratra talalni de remeny mindig van.Ami osztonozne esetleg edzes annak van ertelme jobban nezel ki le is kot csaj ugyben is segit es mikor latod a valtozast magadon az mar felemelo erzes foleg ha mas szajabol hallod .
2015. jún. 28. 20:47
Jelen helyzetedben egy barátnő bizonyosan rossz kiindulási alap. Megvalósítandó célnak szuper , de ha azt akarod , hogy első pillanattól úgy értsenek , úgy fogadjanak el , ahogyan ma te vagy , akkor jó esélye van egy hirtelen kudarcnak..és az még jobban visszavetne. Alulról "építkezz". Ismerd meg magad , téged IGAZÁN mi tudna motiválni ,mivel tudnál úgy foglalkozni , hogy az érdekeljen is. És ha ez megvan , keress HASONLÓ érdeklődési körhöz tartozó barátokat. Amiből esetleg komolyabb kapcsolat is alakulhat. De ne a mélyvízbe ugorj , míg csak az ár sodorhat! Egyébként meg: kérd szakember segítségét : nem fogja megmondani , hogy másnaptól miért lesz érdemes felkelned , viszont rávezethet olyan gondolatra, ami ma benned talán fel semmerül. Tippet kaphatsz a kiindulási ponthoz. Azt megtalálni nem könnyű , de ha sikerül , megéri.
2015. jún. 30. 17:14
16/27 A kérdező kommentje:
Koszonom ezt az utolsó választ! Segített!
17/27 anonim válasza:
17 éves fiú? Előtted van az egész életed. Még el sem kezdődött. Én egy lassan 17 éves lány vagyok. Néha elborul az agyam, hasonló dolgokon gondolkozom. De tudom,hogy az élet tartogat kellemes és kellemetlen meglepetéseket. Szóval egy kis szemét :p . A témához vissza térve, találj mindig valami okot,valami erőt adó dolgot ami miatt azt mondod,hogy "igen én ezt a napot akkor is végig csinálom" . Ne keress nagy dolgokat, becsüld meg a kicsit is. És hallgass zenét! Tudom közhely,de sokat segít. Én pl kívülről fújom Ákos összes számát.
-"Pedig valahol van helyed, még ha keresve sem leled"-Tengermoraj
Remélem segítettem :)
Utólag
Hahó ember nyár van! Ne keseregj! :DD ;)
2015. júl. 5. 21:57
Te még csak 17 éves vagy.Én már idősebb.
És sokszor én is így érzek,még mindig. Főleg a nem olyan rég történt csalódások óta.
Hogy mi éltet? Nem is tudom.Talán a remény, hogy egy nap minden jóra fordul hat, és az talán örökké fog tartani.
2015. júl. 27. 15:51
19/27 anonim válasza:
Szia próbálj barátot keresni! Menj táborba! Vagy ha szegényebbek vagytok akkor Menj valami közösségi hejre biztos megismersz valakit! És ha ez se bátorít akkor vegyél egy kutyát! Biztos hogy segít ( legtöbb esetben segít) vagy gondolj a rákos gyerekekre ők élni akarnak és mit adnának azért hogy egézségesek legyenek gondolj erre hogy ők is élni szeretnének! Most ne gondolj a szomorúságra!!! Örülj hogy van családod ( akkor is ha csonka vagy örökbefogadtak) más gyereknek nincs semmilye se családja se tető a feje felett! Örűlj hogy élsz! Most egy árva gyerek örülne ha úgy nőt fel volna mint te!!!!! Örűlj ennek!!! Ha ez se vigasztal akkor Menj moziba vagy olvass ! Vagy rajzolj lehet hogy rá se jöttél és gyönyörűen rajzolsz vagy lehet hogy van ritmusérzéked zenélj! Ez is hobby és boldogabb elfoglaltabb leszel! Előtted van az élet! Menj el fesztiválra ott tuti szerzel barátokat!!! Vagy falunapokra Menj ott is szerezhetsz barátokat és még ingyenesek is! Kérlek gondolkodj el ezen!!! Remélem segíthettem!
2015. aug. 6. 21:17
20/27 anonim válasza:
Az elóző vagyok! Engem a családom éltet nagyon szeretem a családom! Te ott mernéd hagyni a családodat gondolj arra hogy mennyire szomorúak lennének lehet tönkre is tennéd az életüket ezzel! Akkor is ha azt mondják rád amit. Akkor is szeretnek ha dolgoztatnak akkor is szeretnek gondolkodj el!!!
2015. aug. 6. 21:22
Kapcsolódó kérdések: