Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Éreztétek már, hogy csak úgy...

Éreztétek már, hogy csak úgy bolyongtok a világban?

Figyelt kérdés
Nekem tök sokszor van ilyen érzésem. Nincs sok barátom és sokat vagyok egyedül, biztos ezért.

2014. máj. 2. 22:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát ismerős...

Weöres:

"elkallódni megkerülni

ez volt teljes életem

jó volt tengerparton ülni

habok játszottak velem"

2014. máj. 2. 22:29
 2/12 anonim ***** válasza:
Bár sok emberrel vagyok körülvéve, sokan szeretnek, de mégis egyedül, magányosan bolyongok lelki értelemben véve.
2014. máj. 2. 23:38
 3/12 anonim ***** válasza:
Általában én is így érzem magam. Bizony-bizony, az egyedüllét miatt leginkább. Amikor jobban jártam társaságba és több emberrel beszélgettem nap mint nap, egyáltalán nem éreztem így magam.
2014. máj. 2. 23:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sokszor én magam is idegen vagyok saját magamnak, és nem tudom, mit keresek itt. Néha mintha kiesnék a földi létből, és nem érdekel, hogy mi lesz velem. Nem vagyok depressziós, csak sokszor minden iránt közömbös vagyok, és olyan, mintha most pottyantam volna ide valahonnan...
2014. máj. 2. 23:56
 5/12 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. máj. 3. 00:33
 6/12 anonim ***** válasza:

Ismeros erzes :)

Kerdezo, amugy fiu vagy lany vagy?

2014. máj. 3. 11:01
 7/12 anonim válasza:

Keringek a Nap körül :33

Ja ti is :/ ugy nem poen :/

2014. máj. 3. 11:41
 8/12 anonim válasza:
Ez a keringés a napkörül jó volt. :D Tetszett. Egyébként, kedves kérdező, ez lehet depresszió nem? Persze nem vagyok jártas a témában, de akik egydöl rzik maukat, általában ilyen problémával küszködnek tudat alatt is. Persze, gondolom, mindenkivel előfordult már, hogy magányosnak/elfelejtettnek érezte magát, de ilyenkor egy barát fölvidíthat. Azt írtad hogy nincs sok, de egy nyilván van. Ha nincs, akkor kapcsolj valami zenét, nézz meg pár filmet, és barátkozz. Akár a neten, akár a valóságban. :)
2014. máj. 4. 10:20
 9/12 anonim válasza:
Bocsánat a helyesírási hibákért az egyik mondatban. Gyorsan gépeltem. :)
2014. máj. 4. 10:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Andy ez más lehet itt. Ez nem felvidítás kérdése, az működik, de csak úgy hogy ettől az egzisztenciális érzéstől eltereli a figyelmet. Idegenek és vándorok vagyunk itt a Földön.
2014. máj. 4. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!