Rondák, titeket milyen hátrányos megkülönböztetés ért már az élet bármely területén?
"Ha meg véletlen én megyek oda valakihez ismerkedni legyen az lány vagy fiú, kivétel nélkül kiröhög és lealáz"
Ha már ronda vagy - én is az vagyok, és 24 éves koromig nem volt nőm, nem is csókolóztam, a kezét sem fogtam senkinek - legalább azzal könnyebbé tehetnéd a helyzetedet, hogy nem eszméletlen sötét bunkókhoz mész oda ismerkedni. Számtalan ember van, aki lehet, hogy nem akar összejönni veled, de van benne annyi jóérzés, hogy eszébe sem jutna kiröhögni vagy lealázni valakit azért, mert csúnya.
En is csúnya vagyok, de ilyen sztorik, amiket leírsz, velem nem fordult elo.Ezek azért kicsit durvák.Egy-két baratnom akad, de nekem is volt olyan baratnom, aki alázott, én kis hulye meg nem mondtam neki, hogy menjen a p.csába, mert féltem, hogy akkor magam maradok.Mondjuk olyan volt, hogy pasik rám is vágták a pofákat, pedig en meg csak nem is ismerkedek, nem nyomultam rájuk..
Kicsit átlagosabb, kevesbe feltuno csajokkal probálj meg baratkozni.
A pasizásban nem tudok segiteni sajnos, én ugy vettem eszre, a ronda csajokat kerulik, mint a leprást...
Kedves........
Amennyiben TE RONDÁNAK ÉRZED MAGAD!!!! akkor érzed a megkülönböztetést is. Amennyiben a "bőrödben vagy" akkor a helyed a világmindenségben adott. Nem kell senkivel harcolnod, hiszen SENKI SEM RONDA, SENKI SEM GYÖNYÖRŰ!! mindenki egyedi és megismételhetetlen!
Kedves beszólogatók,
A Lookizmus az már egy tudományosan is elismert fogalom, tehát igazolt, hogy az előnytelen külsejű emberek kevesebbet keresnek, nehezebb a sorsuk, mint az átlagnak.
Sajnos én is ide tartozom és nem nagyon lehet kompenzálni. Elviselni is nehéz:(
Nem tudok segíteni, max a düh: csak azért is megmutatod a világnak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!