Rondák, titeket milyen hátrányos megkülönböztetés ért már az élet bármely területén?
Figyelt kérdés
2015. jún. 25. 20:20
11/41 A kérdező kommentje:
A való életben k*rvára nem áll velem szóba senki, nincsenek barátaim, párkapcsolatom meg soha nem volt, pedig elmúltam 20 éves is.
2015. jún. 25. 21:13
12/41 A kérdező kommentje:
És nemhogy párkapcsolatom nem volt még, de még nem is csókolóztam... Na most gyertek azzal, hogy nincsen ronda ember.
2015. jún. 25. 21:14
13/41 anonim válasza:
# 12
És mit tettél egy csókért?
14/41 A kérdező kommentje:
Járok szórakozni, nem arról van szó, hogy itthon ülök egész nap, de nem jön oda hozzám senki. Egyszer koncert közben hozzá értem egy fiúhoz erre elhúzódott meg fintorgott, mintha leprás lennék, pedig se szőrös, se büdös nem vagyok. Ha meg véletlen én megyek oda valakihez ismerkedni legyen az lány vagy fiú, kivétel nélkül kiröhög és lealáz.
2015. jún. 25. 21:20
16/41 anonim válasza:
Szerintem túlzás az, hogy kivétel nélkül mindenki kiröhög és aláz.
Ha jársz szórakozni, biztos nem egyedül mész, tehát jó eséllyel van néhány barátod.
17/41 A kérdező kommentje:
Képet nem küldök, mert jól kiröhögtök, jártam már így is.
De igen, egyedül járok szórakozni.
2015. jún. 25. 21:26
19/41 A kérdező kommentje:
Nem. Volt egy az osztályunkban aki igen, de aztán folyton oda lyukadt ki, hogy ő milyen szép én meg nem. Gyerekkoromban voltak barátaim, de ahogy elkezdtünk felnőni és mindenkit elkezdtek érdekelni a külsőségek, hogy csinosak legyenek stb, mindegyik elpártolt tőlem, azóta nem is köszönnek.
2015. jún. 25. 21:33
20/41 A kérdező kommentje:
És nem a viselkedésemmel van a probléma, mert én mindig mindenkivel kedves vagyok, mindenkinek adok, még annak is aki szarrá cikizett. Igyekszem mindig mosolyogni is.
2015. jún. 25. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!