Rondák, titeket milyen hátrányos megkülönböztetés ért már az élet bármely területén?
Nem én írtam.
Igen, ronda vagyok és mindenhol hátrányos megkülönböztetés ér, napokig mesélhetnék róla. Azt meg hagyjuk már, hogy senki nem ronda.
Szerintem te csak egy átlagos tizenéves, serdülő, unatkozó kislány vagy, aki keresi magában a hibát, és bár tök átlagosan néz ki, mégis magát rondának találja (mint az anorexiások soványan is teltnek), és itt a gyakorin éled ki magad, sajnáltatod magad.
Elmondom: nem hatsz meg senkit :) Nem jönnek be hozzád a házadba a nyakadba borulva, hogy "jaj istenem, mit élhetsz át?"
Hótul leszrja mindenki :)
Arra nem gondoltál, hogy esetleg a belsőd fejleszd? Kezdve azzal, hogy elhagyod a picsogást?
Ha pozitív a magadról kialakított énképed, esetleg önfejlesztésre fordítanád a 'gyökérkédések.hu'-on való lógásod idejét, hidd el, az csak jót tenne neked.
Mivel lehet kompenzálni?
- Ésszel
- Kedvességgel (amit nem ezen a fórumon fogsz megtanulni)
- Vezetői kezségekkel
- Üzleti érzék fejlesztésével
- Sport eredményekkel
- Kommunikációs technikákkal
BÁRMIVEL, amiben erősnek érzed magad.
És mielőtt lehordanál engem mindenhova, én csak kifejeztem a véleményem, vésd eszedbe: ha nem javítanának ki, nem szidnának le, akkor végülis arra sem vagy érdemes, hogy emberszámba vegyenek, nemde?
De itt válaszolnak neked... A való életbe is szóba állnak veled (NE MONDD, HOGY SENKI SE BESZÉL VELED, MERT K*RVÁRA NEM HISZEM EL), szóval ne negatív kritikának vedd, hanem annak, hogy még van aki(k) foglalkozik/nak veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!