Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Számít a külső? Nagyon számít!...

Számít a külső? Nagyon számít! Én mindent odaadnék, hogy ne ebben a testben kelljen élnem!

Figyelt kérdés
48 éves férfi vagyok. Családom rokonságom nincs, szüleim nem ismerem, állami gondozásban nőttem fel. 19 éves koromban volt egy balesetem. Lábam egy robbanásban majdnem leszakadt és az arcom és testem fele megéget. Rokkant lettem. Menni alig tudok. Az arcomtól is borzadva fordulnak el. Voltam orvosnál, hogy segítsenek, vagy a lábam jobb legyen. Nagyon sok pénzbe kerülne. Nem ismeretem mi az, hogy szeretni. Nem tudom milyen egy család egy nő szeretete. Volt olyan, hogy társközvetítőbe lebeszéltek, hogy regisztráljak mert nem hiszik, hogy bárkinek elfogadható vagyok.Nem tudtam sportolni vagy elmenni olyan helyekre amit látni szerettem volna. Ha nagy nehezen felszállok egy villamosra inkább elfordítják az emberek a fejüket, hogy ne lássanak. Én tudom mit jelent a külső. Az enyémet letépném magamról és elhajítanám. A nőknek csak a külső számít. Egy olyan mint én akinek még pénze sincs senkinek nem kell. Annyira nem jó élni!

2015. ápr. 15. 09:11
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Pedig a lelkemet odaadnám egy jobb külsőért. Eddig még senki nem szeretet.
2015. ápr. 15. 17:44
 22/30 anonim ***** válasza:
Ez nagyon szomorú :(
2015. ápr. 15. 19:37
 23/30 anonim ***** válasza:
Ez nagyon szomoru, szprnyu, hogy ilyen emberek vannak. De erre lehet megoldas, ha talalsz valami hobbit, ami valoban kozossegi tevekenyseg. Ott lenne lehetoseged megmutatni a valodi enedet. Pl menj el etelt osztani a szegenyeknek, rengeteg szeretetet fogsz kapni.
2015. ápr. 15. 20:20
 24/30 anonim ***** válasza:
Ha valaki a külsődért szeretne, akkor nem is szeretne igazán. Talán azt akarod? (20-as voltam)
2015. ápr. 15. 20:49
 25/30 anonim válasza:
akár vehetnél valamilyen állatot,talán az segithet kicsit pozitivabbá tenni az életed
2015. ápr. 15. 22:44
 26/30 anonim ***** válasza:
Szintén sérült emberekkel nem próbáltál még ismerkedni? Olyan közösséget kellene találnod, ahol hasonló emberek vannak
2015. ápr. 16. 18:52
 27/30 anonim ***** válasza:
Figyelj sok jóról nem maradsz le, az ilyen nőktől. És igen nekik számít a külső, és ha nem vagy elég izgalmas, érdekes akkor már csak a szamár szerepét játszhatod a ló mellett.
2015. ápr. 16. 20:11
 28/30 anonim ***** válasza:
Isten szeret téged is, és azok is, akiknek előrébb való egy ember megismerése, mint az, hogy mennyire tip top valaki. Te jó embernek tűnsz és megértelek.
2015. ápr. 16. 20:16
 29/30 anonim ***** válasza:
Sajnálom a helyzeted, bár én sem vagyok teljes, nem vagyok olyan súlyos mint te, de ennek ellenére nem kellek senkinek. A szereteted nem csak egy nőtől tudnád megkapni, szeretet egy barát, egy idegen, egy lelkész stb is tud adni. Vagy egy kutyus pl. Pl én a kutyusomat mindennél jobban szerettem, benne sosem csalódtam, de az emberekben sokszor. Sajnos a mai világban sok múlik a külsőn, mindenki szinte arra megy, de sokan nem, másoknak a belső fontosabb. Ilyen emberrel kellene megismerkedni, mondjuk ez rám is igaz.
2015. ápr. 20. 21:06
 30/30 anonim ***** válasza:
Nagyon megérintett a történeted.Tudod, mindenkinek megvan a saját sorsa.Remélem és kívánom neked, hogy azért találj némi örömöt az életben.A jótékonykodást és az állattartást nagyon jó ötletnek tartom!Az hogy te belülről is csúnya vagy,az nem igaz!Ez egy rendkívül rossz megjegyzés volt fentebb.Szívesen beszélgetnék veled privátban is!
2015. ápr. 27. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!