Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ti mit tennetek a helyembe?

Ti mit tennetek a helyembe?

Figyelt kérdés

25/F vagyok. A kulsom miatt sajnos senki sem tud elfogadni.

Genetikailag vagyok torz. Nem lehet valtoztatni rajta. Nincsenek barataim, haverjaim. Nincs csaladom, es persze baratnom sem volt meg soha. Es nyikvan nem is lesz. Rengetegszer probalkoztam persze. Szerintem en tartom a giuness rekordot, mar ha ebbol van ilyen. :D

Munkam szerencsere van, de persze otthon dolgozom.

Sajnos szerencsetlensegemre meg raadasul tarsasagi ember vagyok, es kapcsolatfuggo. :D Tehat nem konnyu.

Azonban mar kezdem feladni az egeszet. Nem igazan latom a kiutat, mert nincs is. Egyszeruen tehetetlen vagyok, olyan genetikai torzulasom van, amire egyszeruen meg nincsen gyogymod.

Ti mit tennetek a helyemben?

Probalkozzak tovabb vagy legyek remete, jo tavol az emberektol? Vagy talan nyirjam ki magam?

2015. ápr. 6. 01:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

mi a genetikai torzulásod neve, hogy kell elképzelni?

én a helyedben keresnék egy hobbit (sport, rajziskola, stb stbstb), amit ha végzel emberek között lehetsz. Így emberek között vagy, lehetőséged lesz ismerkedni, barátkozni, de ha éppen nem vagy barátkozós kedvedben akkor is legalább valami olyasmit csinálsz, amit szeretsz, ami kikapcsol, megfeledkezel erről az egész torzulásról (ráadásul ha megfeledkezel róla nem ül ki az arcodra, hogy ez mennyire zavar téged, ezáltal lehet h más fog kezdeményezni nálad beszélgetést- mert szívesebben megy oda az ember lánya egy olyan emberhez, akinek az arca nyugalmat sugároz, és nem önbizalomhiányt)

2015. ápr. 6. 01:44
 2/11 A kérdező kommentje:

1#

Koszi a valaszod.

Sajnos nincsen neve. Egyebkent nem szuletesi rendellenesseg. 13-14 eves koromig teljesen normalis voltam. Sot me jol is neztem ki. Ekkor kezdodtek a bajok. A testem nem fejlodott tovabb. Magassagom megmaradt 150 centisnek es a borom is csunyan elvaltozott. Nem lehet javitani. Nem tudjak az orvosok mi lehet a bajom. Nincsen kenocs vagy krem. Bar a magamra kenek egy kilo alapozot, talan elfedem vele, de akkor meg az smink latszik nagyon.

Budapesten lakom a belvarosban es az orszag legnagyobb egyetemere jarok. Bar most passzivon vagyok, mert rosszul erzem magam az emberek kozott. Mindig csak azt nezem, hogy nekik milyen jo, hogy van barataik meg baratnojuk es ott csokoloznak elottem. Kohben meg persze tudom, hogy nekem ilyenben sosem lehet reszem. Es ez baromira tud fajni, meg igy ferfikent is. Probalom neha elfelejteni, hogyan is nezek ki. De ha meglatok egy tekintetett vagy egy tukrozodo feluletet, akkor mar is eszembe jut.

2015. ápr. 6. 02:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

A barátnő nehezebb dió lesz valószínűleg, de barátokat simán szerezhetsz, az meg az első lépés a kiegyensúlyozottság felé. Próbálj ismerkedni olyanok között, akikkel úgy érzed van közös hang, valami közös hobbi vagy ilyesmi.

Én anno fociztam hobbi szinten, a legpufibb, legszerencsétlenebb sráccal is teljesen elvoltunk, ha normális volt. Nem utáltunk ki senkit amiatt, mert eltért tőlünk. Kívánom, hogy találj értelmes embereket.

2015. ápr. 6. 04:34
 4/11 anonim ***** válasza:
Te erről már írtál ki nem egy kérdést, ott kaptál választ.
2015. ápr. 6. 10:28
 5/11 anonim ***** válasza:
Azt amit az előttem lévők már felsoroltak.
2015. ápr. 6. 10:45
 6/11 anonim ***** válasza:
Én szívesen barátkoznék.18L
2015. ápr. 6. 10:46
 7/11 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy nem igazán tudom, hogy hol tudnék barátokat szerezni. Sajnos a környezetemben nincsenek hozzám hasonlóak.
2015. ápr. 6. 12:50
 8/11 A kérdező kommentje:
Egyébként írtam már ki korábban kérdést. De értékelhető választ még nem kaptam.
2015. ápr. 6. 12:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Áruld már el, milyen választ vársz mégis? Azon itt senki nem tud segíteni, hogy alacsony és -szerinted- ronda vagy, te tudsz tenni önmagadért és változtatni leglaább a kinézeteden, utána meg javítani az önbizalmadon.
2015. ápr. 6. 19:30
 10/11 A kérdező kommentje:
Igazad van! Nem tudok valtoztatni rajta. Es ha ketnaponta ide kiirom a kerdest, akkor se fog valtozni semmi. Most mar tudom, hogy mit kell tennem.
2015. ápr. 6. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!