Mit tennétek a helyembe?
Figyelt kérdés
Noss egy gyerekori barátnőm most jön haza a világ másik végéről 1 éves cserediák ideje után , és elhivott a Welcome buliba. De a barátom (1,5 éve vagyunk együtt) nem igazán ekdveli a lányt...nem szimpi neki. De én szeretnék ott lenni mert 1 év az csak 1év. Ő azt mondta mennyek el de ő nem fog velem el jönni mert utálja , de ha el megyek egyedül akkor ut. tuti duzzogna h nekem se esne jól ha ő olyannal lógna akit én nem kedvelek :/ Nem tudom annyira tanácstalan vagyok. És már ez korábban is problémát jelentett és vitáztunk is miatta meg h ő akit nem kedvel letiltja fészről igy meg se találják ha el akarja hivni valahova (ez utalás hogy én is tiltsam le????). Jó kicsit fura a csaj mert olyan amilyen de ő abszolult nem tolerálja pedig még csak 1x találkoztak :S (Részéről van egy lány akit ismer gyerekora óta és bepróbálkozott nála mikor mi együtt voltunk és ő le is tiltotta többet nem is beszéltek lepattintotta és kb. ha van valami buli ahol ő ott lenne oda 100%hogy nem megyünk el. Rá szokott hivatkozni mikor mondja hogy én se örülnék ha olyannal lógna akit nem szeretek. DE hát könyörgöm a nő rámászott még jó hogy nem örülök neki .........)2014. júl. 1. 18:20
1/2 anonim válasza:
Mindketten elég gyerekesek vagytok...
Nem kedveli, akkor ő nem megy, te pedig igen, aki meg ilyenen megsértődik, az nem normális. Nem egy kanbuliba mész egyedüli lányként.
2/2 A kérdező kommentje:
Igazad van :( Bár kb engem nem zavarna annyira ha ott lenne a csaj úgy se csinállna semmit... :S Fiu barátaim száma elenyésző és ebbe a buliba kb csak lányok lennének meg 2 meleg (akiket szintén utál...) Most próbáljam vele még 1x megbeszélni? De még is mit mondjak? Vágjam a fejéhez hogy gyerekes és fejezze be és mennyek el majd megbékél??
2014. júl. 1. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!