Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti mit tennétek a helyembe?

Ti mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés
van egy nagyon nagyon jó barátom. Aki be akar vonulni a seregbe. Ha megkérném, hogy maradjon, megtenné. De miattam adja fel az álmait? Ha viszont elmenne, nem tudom mi lenne velem nélküle. Tudtok valamiben segiteni ezzel kapcsolatban?:/

2013. nov. 15. 18:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól még hogy bevonul a "seregbe" attól még a barátod marad. Mennyire vagytok jóban? Te fiú vagy vagy lány?
2013. nov. 15. 18:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat, elfelejtettem irni, hogy én 17éves lány vagyok, ő 22éves fiú. És mindent megosztunk egymással. Igazi barátság.. csak félek, hogy elvesztem..
2013. nov. 15. 18:34
 3/4 anonim ***** válasza:

"Ha megkérném, hogy maradjon, megtenné"

Biztos? Mert én ugyan nem rúgnám fel az életemet, csak mert egy haver megkér rá.

2013. nov. 15. 18:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem te szerelmes vagy belé. "Ha viszont elmenne, nem tudom mi lenne velem nélküle."

Ha csak simán barátok lennétek akkor eszedbe se jutna ilyesmire kérni, pláne olyat írni hogy nem tudnál meglenni nélküle.

2013. nov. 15. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!