Számít a külső? Nagyon számít! Én mindent odaadnék, hogy ne ebben a testben kelljen élnem!
"Ismerkedjen meg velem. Nézzen mögém."
Erre senki nem lesz hajlando. Nem tudom miert gondolod azt hogy a kulsonek nem kellene szamitania. Dehogy nem, nagyon is szamit, az elso benyomas roppant lenyeges. Ha ott bejon egy elutasitas, akkor mindegy, lehetsz te barmilyen vonzo belulrol, akkor sem tudsz semmit tenni.
De most mondok neked valamit, ami nem fog tetszeni: te belulrol sem vagy szep. Egy megkeseredett, frusztralt, lelki serult ember vagy. Nyilvan ertheto hogy miert vagy az, de veled gyakorlatilag lehetetlen normalis kapcsolatot kialakitani.
Szerintem ket lehetoseged van, es ez sem fog tetszeni:
- elfogadod hogy egyedul eled le az eleted.
- megprobalsz megvaltozni. Tudatosan ujraepited a szemelyiseged, profi segitseggel. Ez lehetoseget teremt arra, hogy az elonytelen kulsod ellenere erdekesnek tunj egy masik ember szamara annyira, hogy meg akarjon ismerni.
Igy ahogy vagy nulla az eselyed. Ez van.
Egyebkent meg az elet nem csak a parkapcsolatrol szol. Keress magadnak hobbit, bovitsd az ismereteidet a vilagrol, beszelges anonim a neten emberekkel, vegezz jotekonysagi munkat, stb. Talalj celt az eletedben, es az ne a punci legyen.
Szerintem túlságosan erre összpontosítasz, hogy "én nem kellek senkinek", "nem vagyok elég jó" stb. A lényeg, hogy frusztrált vagy belülről, és ez nyilván kisugárzódik kívülre.
Van egy videó, amit érdemes lenne megnézned:
https://www.youtube.com/watch?v=bwvevylcTYA
Igen, te is az vagy! :) Ha nem vagy vallásos, akkor is leszűrhető a lényeg. Valahogy próbálj olyan dolgokat keresni, amikben az örömödet leled, muszáj valahogy a lelki békédet megtalálni. Amúgy szerintem rossz körökben mozogsz, engem pl. baromira nem érdekel, hogy más hogy néz ki. Nem hiszem, hogy mindenki elfordul a villamoson, max. te gondolod így. Párkapcsolat terén meg volt úgy, hogy külsőleg nem fogott meg enyhén szólva, de belülről meg igen, és ez tényleg megtörtént. Nem minden a külső. Viszont addig nem lesz változás, amíg nem tudod elfogadni magad.
Írtad, hogy nincs pénzed segítségre. Ha úgy gondolod nekem írhatsz, bár én nem vagyok szakember.
"Nem tudom miben tünhetnék ki."
Valamiben, amit szeretsz. Nem kell, hogy hihetetlen tehetseged legyen hozza, csak szeresd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!