Számít a külső? Nagyon számít! Én mindent odaadnék, hogy ne ebben a testben kelljen élnem!
" A nőknek csak a külső számít. Egy olyan mint én akinek még pénze sincs senkinek nem kell. "
Ez jo. Arra kered az embereket, hogy lassanak a kulso moge, ne iteljenek felszinesen, kozben altalanositasz, egy teljes nemet lejaratsz. Asszem ezt hivjak ugy, hogy bort iszik es vizet predikal.
Nem csak a külső meg a pénz számít. Járj nyitott szemmel, nézegesd a párokat, és meglátod, hogy tök lepukkant és ronda embereknek is van párjuk, családjuk.
Neked a gondolkodásoddal van gond. Persze van okod arra, hogy ilyen legyen, biztosan nem volt ideális a gyerekkorod, biztosan sok minden hiányzott. Meg a baleset is. Úgy tűnik nem sikerült feldolgoznod, és nem volt senki (szakember, barát, stb.) aki segített volna. Neked inkább te magad van az akadály. De szerintem még nem késő segítséget kérni.
Mekkora álszent itt mindenki
Járj nyitott szemmel... Jah meg a nagy fenét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!