Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Számít a külső? Nagyon számít!...

Számít a külső? Nagyon számít! Én mindent odaadnék, hogy ne ebben a testben kelljen élnem!

Figyelt kérdés
48 éves férfi vagyok. Családom rokonságom nincs, szüleim nem ismerem, állami gondozásban nőttem fel. 19 éves koromban volt egy balesetem. Lábam egy robbanásban majdnem leszakadt és az arcom és testem fele megéget. Rokkant lettem. Menni alig tudok. Az arcomtól is borzadva fordulnak el. Voltam orvosnál, hogy segítsenek, vagy a lábam jobb legyen. Nagyon sok pénzbe kerülne. Nem ismeretem mi az, hogy szeretni. Nem tudom milyen egy család egy nő szeretete. Volt olyan, hogy társközvetítőbe lebeszéltek, hogy regisztráljak mert nem hiszik, hogy bárkinek elfogadható vagyok.Nem tudtam sportolni vagy elmenni olyan helyekre amit látni szerettem volna. Ha nagy nehezen felszállok egy villamosra inkább elfordítják az emberek a fejüket, hogy ne lássanak. Én tudom mit jelent a külső. Az enyémet letépném magamról és elhajítanám. A nőknek csak a külső számít. Egy olyan mint én akinek még pénze sincs senkinek nem kell. Annyira nem jó élni!

2015. ápr. 15. 09:11
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
50%
Mi a kerdes?
2015. ápr. 15. 09:27
 2/30 anonim ***** válasza:
72%

" A nőknek csak a külső számít. Egy olyan mint én akinek még pénze sincs senkinek nem kell. "

Ez jo. Arra kered az embereket, hogy lassanak a kulso moge, ne iteljenek felszinesen, kozben altalanositasz, egy teljes nemet lejaratsz. Asszem ezt hivjak ugy, hogy bort iszik es vizet predikal.

2015. ápr. 15. 10:03
 3/30 anonim ***** válasza:
37%

Csak igazat ír.

2015. ápr. 15. 11:25
 4/30 anonim ***** válasza:
33%
Ismerkedj vak nokkel. Bar az ismerkedesi korbol igencsak kicsusztal. Azert sok sikert!
2015. ápr. 15. 11:38
 5/30 anonim ***** válasza:

Nem csak a külső meg a pénz számít. Járj nyitott szemmel, nézegesd a párokat, és meglátod, hogy tök lepukkant és ronda embereknek is van párjuk, családjuk.

Neked a gondolkodásoddal van gond. Persze van okod arra, hogy ilyen legyen, biztosan nem volt ideális a gyerekkorod, biztosan sok minden hiányzott. Meg a baleset is. Úgy tűnik nem sikerült feldolgoznod, és nem volt senki (szakember, barát, stb.) aki segített volna. Neked inkább te magad van az akadály. De szerintem még nem késő segítséget kérni.

2015. ápr. 15. 12:00
 6/30 anonim ***** válasza:
Most akkor el akarod vesziteni a szuzessegedet?
2015. ápr. 15. 13:05
 7/30 A kérdező kommentje:
Nem itélem kompetten a női nemet. Csak azt írtam le amit az életemben tapasztaltam. Nem találkoztam olyan nővel akinek én kellettem volna. A szüzességemet elvesztettem már egy örömlánnyal. De az is sok pénzbe kerül.
2015. ápr. 15. 14:02
 8/30 anonim ***** válasza:

Mekkora álszent itt mindenki

Járj nyitott szemmel... Jah meg a nagy fenét

2015. ápr. 15. 14:03
 9/30 A kérdező kommentje:
Kitöl kérjek segítséget? Igen sokan álszentek. Ismerkedjen meg velem. Nézzen mögém. De ezt senki nem akarja. Ha csak egy napra az én börömbe kellene lenni sok embernek, már öngyilkos lenne.
2015. ápr. 15. 14:11
 10/30 anonim ***** válasza:
83%
Nezd, mindenkinek olyan partner kell, aki testileg es lelkileg egeszseges. Ezzel nem lehet mit tenni, evolucios program. Masreszt nem hiszem, hogy te megelegednel barmilyen novel, csak lyuk legyen a laba kozott, foleg, ha valaszthatnal is. Szoval emiatt ne hibaztass senkit, nem fair. Ha az egyik dologban hatrannyal indulsz, akkor mas dolgokra kell ragyurnod. Neked a kulsod elonytelen, akkor mas dolgokban sokkal tobbet kell tudnod adni, mint az atlag. Itt nem a penzrol beszelek (bar ez is egy dolog, amivel ki tudsz tunni), hanem egyeb tulajdonsagokrol.
2015. ápr. 15. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!