Normális, ha öngyilkos gondolataim vannak?
21 éves vagyok, gyerekkorom óta nincs önbizalmam, mert apukám bántalmazott, anyukám meg a pszichiátrián. Sosem éreztették velem, hogy kellek, hogy szeretnek, egy időben kishíján intézetben végeztem, mert anyu kórházban, apu meg a rokonok meg nem akartak magukhoz venni hosszútávra. Egész gyerekkoromban tengődtem.
20 évesen külföldre költöztünk a barátommal, lett egy kis lakásunk (albi), jó munkám, normális életünk.
Egy hónapja dolgozom, pincérkedek és kasszázok egy kávézóban. Az első fizetésem viszont csak 2 hét múlva várható.
Eddig minden rendben volt, pár hete azonban összeomlottam lelkileg, már munkában is öngyilkos gondolataim és pánikrohamaim vannak. Alig tudok teljesíteni, már a főnöknő is észrevette, nem minden stimmel.
Félek dolgozni, rettegek mindentől, és emiatt folyamatosan hibázom. Ma is több alkalommal rám jött a sírás.
Mit tehetnék?
Nincs lehetőségem pszichológushoz menni, mivel nem járul hozzá a biztosítóm, és nincs keretem önköltséges terápiára.
(300€ lesz az első fizetésem, a terápia pedig 80€/óránál kezdődik)
Elkeseredett 21N
Ha nem látnád te szerencsétlen, az apja verte, és én úgy látom nem igazán segített rajta.
Van munkád, van barátod és ha szereted is, álom életed van. Nem igazán látom át a problémád. Miért omlottál össze?
Most kicsit jobb, de előtte pokol volt.
És nem bírtam még feldolgozni a múltam.
Te akarsz öngyilkos lenni?! Amikor emberek ezrei éheznek?!
Nincs házuk, esetleg fáznak egész nap? Na azért a pofátlanságnak is van határa te azért rohadtul nem élsz úgy hogy öngyilkos legyél! Gondolkozz el ezen
A barátod dolgozik?
Ketten nem tudtok összedobni
pszichológusra?
Heti egy alkalom is elég lenne,legalábbis több mint a semmi.
Hívd fel P. én léptem,nem itt kell sírni,hanem változtatni kell az életeden.
Mit kell befizetned?
Mi fontosabb az egészségednél?
Iskola? Kit érdekel? 1. Egészség.
Vagy mit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!