Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Öngyilkos gondolataim vannak,...

Öngyilkos gondolataim vannak, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Jó lenne beszélni a pszichológusommal, hogy kicsit megnyugtasson vagy valahogy segítsen elűzni ezeket a gondolatokat de nem merem felhívni. Egésznap fekszem a sötét szobába.. Folyamatosan szomorú vagyok :( depresszióval és szorongással kezel 18/L

2014. máj. 31. 15:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Nézd, mi lehet a legrosszabb dolog ami történik, ha felhívod? Abszolút semmi. Semmit sem veszíthetsz, viszont könnyen lehet, hogy segíthet rajtad, sőt te is tudod, hogy hozzá kellene fordulj. Csak nyomd meg a hívást, ne gondolj rá mit fogsz mondani, hogy fog reagálni, semmi ilyesmin. Csak annyi a dolgod, hogy hívod.

Ha nem bírod megtenni, ha gondolod írj egy privátot nekem, nem vagyok pszichológus, csak egy ember aki meghallgat, ha úgy gondolod ez segít, csak írj.

2014. máj. 31. 22:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha gondolod nekem is írhatsz.
2014. jún. 1. 02:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!