Öngyilkos gondolataim vannak, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Jó lenne beszélni a pszichológusommal, hogy kicsit megnyugtasson vagy valahogy segítsen elűzni ezeket a gondolatokat de nem merem felhívni. Egésznap fekszem a sötét szobába.. Folyamatosan szomorú vagyok :( depresszióval és szorongással kezel 18/L2014. máj. 31. 15:37
1/2 anonim válasza:
Nézd, mi lehet a legrosszabb dolog ami történik, ha felhívod? Abszolút semmi. Semmit sem veszíthetsz, viszont könnyen lehet, hogy segíthet rajtad, sőt te is tudod, hogy hozzá kellene fordulj. Csak nyomd meg a hívást, ne gondolj rá mit fogsz mondani, hogy fog reagálni, semmi ilyesmin. Csak annyi a dolgod, hogy hívod.
Ha nem bírod megtenni, ha gondolod írj egy privátot nekem, nem vagyok pszichológus, csak egy ember aki meghallgat, ha úgy gondolod ez segít, csak írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!