Mit tegyek? Nagyon rosszul esett
Figyelt kérdés
Ahol kint vagyok gyakorlaton ott az oktato állandoan dícsért. Na megyek ki az ajtón.Erre meg el kezd szapulni az egyik társamnak hogy én milyen szar vagyok és hogy ö milyen jó. Kb. 10 perc múlva vissza megyek. Erre az oktató megint rá kezd hogy jól dolgozok. :/ más munkásoknak dolgoztam már elég kis hiba arányal.Azt várja hogy legyek vele jó fej. Mikor megyünk haza ezt elmesélem annak a tanulonak de mondtam hogy tudomhogy ö volt. OTT AKAROM HAGYNI A CÉGET MITCSINÁLJAK? NEM TUDOM.2014. szept. 19. 13:24
1/1 anonim válasza:
Szia! Ha nem érzed magad jól abban a környezetben meg pláne hogy még igy is viselkednek veled inkább lépj tovább! Keress másik céget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!