Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bunkóság fürdőszobamérleget...

Bunkóság fürdőszobamérleget adni ajándékba vagy csak én vagyok a hülye, hogy rosszul esett?

Figyelt kérdés

2013. dec. 22. 21:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, de én örülnék egynek, mert nekünk nincs.
2013. dec. 22. 21:20
 2/12 anonim ***** válasza:
én is kaptam már... és én is örültem neki mert nem volt :) csak úgy kaptad minden előzmény nélkül? vagy fogyózol állandóan és ezért? bár igazából mindegy miért kapja az ember... jó hogy van a háznál :) bár... ha nagyon duci vagy és olyantól kaptad aki cseszeget miatta akkor lehet én se örülnék mert célzás lenne már megint... tehát igazából helyzetfüggő is...
2013. dec. 22. 21:24
 3/12 anonim ***** válasza:
Hááát, nem tudom. Pl. én is örülnék neki, mert nekünk sincs, viszont célzásnak is lehetne venni olyannak aki teltebb vagy felszaladt rá pár kiló.
2013. dec. 22. 21:24
 4/12 A kérdező kommentje:
Persze, lehet örülni neki, ha nincs a háznál, de most nem erről van szó. Nem nevezném fogyókúrának, de odafigyeltem magamra és fogytam is jó pár kilót. Most is van rajtam azért, 170 centihez vagyok 78kg ( azért hasznát tudom venni a mérlegnek:) ), de én így is örültem és most már ki vagyok magammal békülve. Persze lehetne jobb is, de egyenlőre ennek örülök. Mondták már, hogy jobban nézek ki. Akitől kaptam meg pont az ellenkezőjére szokott célozgatni, mindig csak azt hallgatom, hogy fogyhatnál, így nem tetszel senkinek, óvatosan ülj le a székre... Ezért most ez az ajándék is rosszul esett, pláne most, hogy én kicsit megörültem magamnak, most meg elbizonytalanodtam.:(
2013. dec. 22. 21:41
 5/12 anonim ***** válasza:
így nekem is rosszulesett volna... de próbáld úgy felfogni, hogy legalább tudod nézni mennyit sikerül fogynod :) aki meg ilyeneket mond neked hogy vigyázz hogy ülsz a székre (ha csak nem családtag akivel muszáj tartani a kapcsolatot) hagyd a fenébe... amúgy meg ha beléd szeret egy pasi, nem fogja érdekelni az a + pár kg , mert nem vagy kövér.. legalább van mit fogni neki rajtad :) én is próbálkoztam, aztán rájöttem a férjem így is szeret, minek szenvedtetem magam azért a pár kilóért... :)
2013. dec. 22. 21:52
 6/12 anonim ***** válasza:

Ilyenkor télen sok parasztgazda árulja a saját krumplit és hagymát az országút mentén. Nekik nagyon jó szolgálatot tesz egy ilyen mérleg, a zsákos árú eladásakor, vagy disznóvágáskor a nyers húst lemérni.

Szerintem jó ötlet, főleg a LED-es kijelzős, mert sötétben is jól látszik az árú súlya.

2013. dec. 22. 22:01
 7/12 anonim ***** válasza:
48%
Ha egy üveg, drága parfümöt kapsz ajándékba, akkor azt gondolod, hogy azért kaptad, mert baromi büdös vagy.
2013. dec. 22. 22:05
 8/12 A kérdező kommentje:
Azért a kettő nem ugyanaz. Mérleget nem szokás csak úgy minden előzmény nélkül ajándékozgatni, legalábbis felénk nem. A parfüm, tusfürdő, sampon szerintem sokkal szokványosabb ajándék, nálunk legalább is jellemzőek meg a zokni is, mondván ezekre szükség van.
2013. dec. 22. 22:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Így nekem is rosszul esett volna a mérleg. De nézd a jó oldalát! Tudsz fogyózni (ha szükségesnek tartod), és legalább látod mennyit fogytál, és van egy tökjó mérleged! :)) Ne aggódj, ha az ajándékot rossz szándékkal adták, akkor az az illető saját szegénységi bizonyítványát mutatja...
2013. dec. 22. 22:44
 10/12 anonim ***** válasza:

így nézve a helyzetet,ezt lehet segítő szándéknak is venni,ha az ajándékozó hozzáértő sportoló és vérszívásnak is ha nem az.

de mindenképp illene viszonozni.

te egy szép nagy műf-aszt vegyél neki legközelebb és tedd hozzá-

te kitaláltad,hogy nekem mire van szükségem,remélem én is eltaláltam,hogy neked mire:))

szóval nem megsértődni kell,hanem lecsapni a feldobott lasztit.

2013. dec. 23. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!