Jogos az elhatározásom? Kicsit rosszul esett.
Évek óta nagyon jóban vagyok egy lánnyal, most egy szakra járunk az egyetemen. Próbáljuk segíteni egymást, jegyzetekkel, tételkidolgozásokkal, de az utóbbi időben felmerült ezzel kapcsolatban egy probléma. Az elején még elég kiegyenlített volt egymás segítése, viszont úgy egy éve nagyon egyoldalúvá vált. Tulajdonképpen csak én küldözgetek neki tételeket, jegyzeteket. Ami azért gáz, mert ezeket én dolgozom ki, egy csomó időm elmegy vele, ő meg tulajdonképpen semmit nem csinál már, csak leül és megtanulja. Próbáltam ezt jelezni felé, akkor igazat adott nekem. Úgy volt, hogy az egyik tárgyból felosztjuk a tételeket, hívtam, írtam neki, de még csak nem is reagált! Ráadásul én abból a tárgyból előbb vizsgáztam, szóval nekem elég sürgős lett volna és ezt ő is jól tudta.
A lényeg, hogy úgy döntöttem, ezentúl nem osztom meg vele az anyagaimat. Jogos az elhatározásom, vagy szemétség lenne? Kíváncsi vagyok egy külső szemlélő hogy látja. Előre is köszönöm! :)
Jogos!
Bár egy barát sosem kölcsönkenyér visszajár alapon segít ,de itt az a helyzet hogy hagytad hogy elqurvuljon a csaj :) Nincs mese ,ne dolgozz ki tételt neki mert ő sem dolgoz ki neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!