Ma voktunk egy kicsit kikapcsolódni az osztálytársaimmal. 5-en voltunk összesen. Jol éreztük magunkat, nevettünk. És az előbb, az egyik osztálytársam posztolta fb-on, hogy milyen jo volt a nap. És kommentben kérdezték tőle, hogy kikkel volt. És ő mindenkit felsorolt csak engem nem.
Utána még volt tengernyi komment, de sehol nem említett engem. Nekem rosszul esett. Nektek rosszul esne?
19 vagyok. Nem fb-függő, mindent kiposztoló. Most lehet gyerekes hogy megsértődtem, de bánt, hogy engem számba se vesznek...
2014. jún. 7. 20:53
1/7 anonim válasza:
Az is lehet, hogy csak elfelejtette.
2014. jún. 7. 20:56
2/7 anonim válasza:
Hát érdekes mindenesetre.
2014. jún. 7. 21:01
3/7 anonim válasza:
Én a helyedben poénkodtam volna kommentben, vagy legalább annyit hogy észrevegyenek. Persze ha a többiek nem pickelnek rád valamiért, ha érted mire gondolok.
2014. jún. 7. 21:02
4/7 A kérdező kommentje:
Nem csináltam nekik semmi rosszat....de mondjuk, csak akkot szoktak keresni ha kell valami...szoval értitek...ma is jol jöttem, lehet csak azért is hívtak...de egész idő alatt meg normálisan viselkedtek velem, nem vettem észre, hogy felesleges vagyok...de ezek szerint az voltam
Akartam írni, hogy "jó, hogy engem meg simán letagadtál", de nem irtam végül
2014. jún. 7. 21:08
5/7 Zoé970 válasza:
Én is megemlítettem volna,hogy "hahó itt vagyok" és vártam volna a reakcióra.Ha gondolod kérdezd meg tőlük,de szerintem csak elfelejtették.
2014. jún. 7. 22:43
6/7 A kérdező kommentje:
Hát oké, hogy elfelejtették, de akkor az egyenesen arányos azzal, hogy nem jelentett sokat, hogy ott voltam én is. De nem baj, már túltettem magam rajta. Eddig próbáltam jó kapcsolatot kialakítani mindenkivel, de most már tudom, hogy ki az aki megérdemli és ki az aki nem. Ne értsétek félre, nem emiatt a dolog miatt. De már régebben is előfordultak hasonlóak, csak nem vettem észre. Amikor megemlítettem, hogy nekem rosszul esik, hogy csak akkor keresnek, hívnak, ha kell valami, akkor kicsit megváltoztatták a hozzáállást, de már megint kezdődik. Na mindegy.
2014. jún. 8. 08:18
7/7 anonim válasza:
Ennyi. És keress még társaságot. Vagyunk még 7 milliárdan "s@ggfejek" :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!