A volt barátnőm és az egyetlen haverom smároltak! Ez csak nekem esik rosszul?! Vagy másnak is rosszul esne?!
nekem az a véleményem,hogy ha tényleg a haverod lenne akkor nem mászott volna rá/nem hagyta volna.ez egy ördögi kör.bármikor megteheti ugyanezt újra a következő barátnőddel,és fordítva, ha együtt maradsz ezek után is a lánnyal...hát,barátom,erős lelked van.
15/l
1. nem járnak, először találkoztak, rögtön smároltak
2. azért a volt barátnőm, mert 3 emberrel smárolt miközben jártunk (épp akkor nem voltam benne a 3-ban)
3. Nem akad le rólam, és közben járt egy csávóval, akivel elvesztette a szüzességét
4. már egy csomószor lek*rváztam és szerinte még én vagyok a köcsög, hogy miket mondok róla
mellesleg ő is 15 éves, meg a "haverom" is
nem tudom mit kéne tenned..talán fb-ről letiltani stb.de hogyha meg mondjuk egy suliba jártok elkerülhetetlen hogy ne fussatok össze.az a csaj meg...hát erre már bocsi de nem tudok mást mondani: egy r*b*nc.nem csodálom hogy lek*rváztad..egyszerűbb ha nem szólsz hozzá...
15/l
nem túl felnőttes:
az ilyen nem haver,hát én még a szart is kivertem volna belőle az biztos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!