Másnak is rosszul esne az ilyen?
Vagy csak én vagyok túl érzékeny..
Diákok vagyunk, 3 másik lánnyal lakok egy albérletben, kicsivel több mint egy hete..ma este bulizni mentek, előtte órahosszákig készülődtek, meg iszogattak itthon..engem egy 5 percre be nem hívtak volna a szobába, pedig azért jól esett volna...bulizni nagy valószínűleg nem mentem volna velük, de legalább ha iszogatunk és beszélgetünk kicsit, legalább jobban megismerkedhettünk volna. Na mindegy.. igazából az érdekelne, hogy ez végülis normális, h egy hét ismeretség után ilyen ridegek vagy azért másnak se esne túl jól..
Igen..én is hétköznap megyek ha megyek (egy évben 2x :D )itt felénk vannak hétköznap is :)
Köszi amúgy hogy írtál..
Amúgy gondoltam, hogy van 'valami'..mert eléggé 'bújtak' előlem egész nap és ez eddig nem volt jellemző..pl kimentem a konyhába enni, rá 1 percre mindig kijött vmelyik csaj dumcsizni,ma meg semmi..én meg azt hittem velem van vmi, vmiért haragudnak rám vagy ilyesmi..de ezek szerint azért hogy ne kelljen véletlen se elhívni :D
4-en vagyunk összesen, lehet elírtam az előbb. Igazad van persze, mondom én vagyok a túl érzékeny, elég stresszes az életem mostanában és tényleg mindent magamra veszek sajnos :)
Előtte amúgy a legjobb barátnőmmel laktunk együtt, plusz volt egy harmadik lány, mi azért igyekeztünk őt is hívni ide-oda, de ő meg nem nagyon jött :D
Gyakorlatilag idegen vagy nekik, hiszen csak egy hete ismeritek egymást.
Miért hívtak volna magukkal? Ők nyilván már ismerték egymást előtte is.
Majd összebarátkoztok, de csak ha nem vágod be a durcit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!