Másnak is rosszul aludt a babája az éjjel?
Figyelt kérdés
Nem tudom, mi volt, de rengeteget volt fel. Nem sírt, csak mocorgott, "beszélgetett".2013. jún. 21. 05:40
1/4 anonim válasza:
Az enyém fél 9 óta alszik, be sem kellett hozzá menni. :) Még mindig durmol.
2/4 anonim válasza:
Az enyém este 8-től 4-ig aludt, pedig éjfélkor megszokott ébredni enni, de most nem...
3/4 anonim válasza:
Szerencsére éjszaka nem alszik rosszabbul a fiam a melegben sem, annyi a változás, hogy negyed órával korábban ébred reggel.
4/4 anonim válasza:
Áh, ne is kérdezd!
Negyed 3-kor tudtam csak elaludni, addig szórakoztatott a kisasszony. Elaludt az ölemben, de amint betettem a kiságyba felsírt.
Reggel 7-kor már ébresztett is, fogalmam sincs, hogy bírja ilyen kevés alvással.
6,5 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!