Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tegnap tartottam a szülinapoma...

Tegnap tartottam a szülinapomat, és egy barátnőm hazajött külföldről, és őt is elhívtam, de nem jött el. Mert írt nekem FB-n, hogy randizik egy pasival, és akkor rákérdeztem, hogy nem felejtett-e el valamit? Mit tegyek? Rosszul esik.

Figyelt kérdés
És akkor mondta, hogy jaa, az most van? Persze, a szülinapom napján írt üzenetet, mert nem voltunk egy városban, de úgy örültem volna, ha eljön. Ráadásul kb 1 éve nem is találkoztunk. Mindenki el tudott jönni, akit hívtam, senki sem felejtette el... most írtam neki, hogy de mi történt, elfelejtette? De nem ír vissza... pedig mondtam neki, hogy nem haragszok, csak örültem volna, ha eljön. Most ezek után hogy viszonyuljak hozzá? Nincsenek nagyon barátnőim, mert szinte mindenki vagy férjhezment, vagy elment külföldre...

2014. ápr. 21. 15:06
 1/6 anonim válasza:

hány éves vagy?

szerintem egy igazán jó barát/barátnő szülinapját nem lehet csak úgy elfelejteni.. az igaz barátok nem hagyják cserben egymást egy pasiért sem

2014. ápr. 21. 15:34
 2/6 A kérdező kommentje:
24 lettem most. az a gáz, hogy megbeszéltük, elhívtam és kiment a fejéből... pedig néhány nappal előtte szóltam neki.
2014. ápr. 21. 15:48
 3/6 anonim válasza:

az én "legjobb barátnőm" képes fél órával a megbeszélt előtt lemondani .. de szerintem egy születésnapot nem lehet elfelejteni ..

(első kommentelő)

2014. ápr. 21. 17:51
 4/6 A kérdező kommentje:
ezért is nincsenek barátnőim, hanem fiúbarátaim. akik egytől egyik eljöttek. pedig egyik közülük még ment egy másik szülinapra is, de kicsit késve beugrott. nem értem az ilyen embereket... és nagyon elszomorít :(
2014. ápr. 21. 18:42
 5/6 anonim válasza:

nekem is többségében fiú barátaim vannak .. elhiszem hogy nagyon bánt .. engem is eléggé zavarna

utólag is boldog szülinapot!!

(első kommentelő)

2014. ápr. 21. 18:46
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2014. ápr. 22. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!